Digiturk Üyelik Ve Yayın Sorunlarıyla İlgili Yaşanan Zorluklar

Şamil
15 Ağustos 01:18

Tüm süreçleriyle kötü bir deneyim yaşatan Digiturk gerçekten insanı sinirden küplere bindiriyor. Geçen hafta ligler başlamadan 1-2 gün önce yeni üyelik başlatmak için bile sancılı bir süreç yaşadık. Bir şekilde başvurumuzu oluşturabildik. Daha sonrasında kurulum için 10 gün sonraya randevu verildi. Bu süreçte de beIN Connect üzerinden yayın hizmetini alabileceğimiz söylendi. Biz de güvenerek maç gününü bekledik. Maç günü sabah beIN Connect uygulamasına girebilmek için müşteri temsilcisinden bir şifre talep ettim. Talep sonrasında şifre tarafımıza iletildi ve uygulamaya giriş yaptık. Sorunlara rağmen iş çözüldü diye düşünürken maç öncesi yayına girmek istediğimizde satış sözleşmesini kabul etmeniz gerekmektedir yazılı bir uyarı geldi. Fakat tüm interneti taramama rağmen böyle bir satış sözleşmesi bulamadım ve maç anında ikinci yarı başlarken artık kabullenip kahvede izleme fikrine geçtim. Şu anda 2 gün sonra 2. hafta maçları başlayacak ve hala yayın için girdiğimde siyah ekran dışında başka bir şey görmemem üzerine 3 farklı müşteri temsilcisiyle görüştüm, hepsinin kendince farklı düşünceleri oldu. Konuyla ilgili fakat final hep aynı oldu: Çözüme ulaşamadan bir anda kesilen telefon ya da farklı bir çözüme ulaşma yöntemiydi gerçekten bu. Bir de uygulama içerisine canlı destek adı altında bir chatbot konulmuş. Verdiği cevaplar gerçekten insan ve robotlar arasında savaş başlatmak için yeterli sinir düzeyine getiriyor insanı. Neyse 2. hafta maçları da kaçacak bu gidişle, paşa paşa verilen randevu tarihini beklemek dışında bir çözüm bulamadım.

Digiturk Aboneliğinde Yaşanan Ciddi Sorunlar Ve Mağduriyet!

Raif
04 Eylül 12:34