Rıdvan
12 Eylül 22:42

Digiturk uydu alıcım kilitlendi, ne kumanda üzerinden ne de uydu alıcı üzerinden işlem yapamıyorum. Fişten çıkarıp taktıktan sonra ise dil menüsünde kilitli kaldı, yine ne kumanda ne de uydu alıcı üzerinden işlem yapamıyorum. Çağrı merkezi ile yaptığım görüşmede kumandanın pilleri bitmiştir diye dönüş aldım, sonrasında ise ben buradan bir işlem yaptım tekrar fişini çekin dediler. Sorunun devam ettiğini söyleyince de teknik ekip yönlendireyim, 450 TL ücreti var dediler. Günümüz enflasyonunda alınması gereken ücret olduğunu ve ücret ödenmesi gerektiğini defalarca yinelediler. Benden kaynaklı bir sorun olmadığını ve ücret ödemeyeceğimi söylememe rağmen yapabilecekleri herhangi bir şey olmadığını ve sürecin bu şekilde olduğunu bildirdiler. Üyeliğimi sonlandırdığımda eğer uydu alıcıyı geri istiyorsanız, uydu alıcı kaynaklı bir sorun olduğunda da ücretsiz olarak gelip sorunumu çözmeniz gerektiğini bildirdim ve yetkili ile görüşme talebinde bulundum. Tek yetkilinin kendisi olduğunu bildirdi, saçmalık seviyesinde bir üslupla karşılaştım. Acilen sorunumun giderilmesi, adresime ücretsiz bir şekilde ekip yönlendirilmesini, aksi takdirde ise tüm yasal haklarımı kullanacağımı iş bu talebimle bildiririm.

Rıdvan
13 Eylül 14:52

12.09.2024 saat 21:44 te çağrı merkezi ile gerçekleştirmiş olduğum görüşmeden, yetkili kişi tarafından aranma talebim, çağrı personelinin mesnetsiz tavırları ile yerine getirilmemiştir. 13.09.2024 saat 14:30 tarihli aramamda ise ilk aramaki, yetkili kişi tarafından aranma talebimin iletilmediğini öğrendim. 13.09.2024 tarihli aramada ise, 450 TL yi isterseniz faturanıza eşit taksitlerle yansıtalım ve adresinize yetkili yönlendirelim gibi saçma sapan bir tavırla karşılaştım. Kurumsallıktan tamamen uzak olan Digiturk ailesi, tamamen bir hayal kırıklığıdır. Çok acil sorunumun giderilmesi talep ediyorum. Aksi takdirde tüm yasal haklarımı kullanacağım.

Digiturk Dijital Paket Mağduriyetim Ve Çözüm Arayışım

Arif
06 Mart 19:00

Digiturk Markasının Ayıpları Görmeyen Kalmasın!

Murat
14 Kasım 2023 17:58