Digiturk Müşteri Hizmetlerinin Yanıltması

29 Mayıs

Digiturk müşteri hizmetleri Vodafone ® adını alarak bir hafta önce beni arayarak ev internetin tarifesini yenileyip hızını arttırıp yani sıra Digiturk paketi hediye ettiler 99 TL'lik bir fatura talep edildi cazip geldi bende onayı verdim ancak Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir kampanya olmadığını onayladı Digiturk müşteri hizmetlerini aradım onlarda böyle bir ortaklık olmadıklarını onayladı bende Digiturk paketini hemen iptal ettim ama bana taahhüt bedeli 220 TL'lik bir fatura çıkardılar bir günlük bir izleme için ben bu bedeli ödemek istemiyorum derhal gelip bu bununla ilgilensinler.

02 Temmuz 10:43

Digiturk Vodafone adını kullanarak beni dolandırdı aboneliğim derhal iptal edilmesini istiyorum ne taahhüt bedeli ne de fatura bedeli ödemek istemiyorum ödemeyeceğim de e devlete şikayetimi yaptım gerekli yerlere başvurdum gelin uydu alıcınızı evinden alın derhal iptal edin derhal ilgilensinler yeter artık gelin alın şu cihazını gerekli her yere başvurdum o bedelleri ödemeyeceğim son kez diyorum eğer evime icra haciz herhangi bir şey gelirse Digiturk tarafından o zaman korkun benden çocuklarımın rızkını sizlere yedirmem

29 Mayıs 16:19

Digiturk müşteri hizmetlerini Vodafone adını kullanarak bir hafta önce beni aradılar ev internetini yenileyip hızını arttırıp yanı sıra Digiturk paketi hediye ettiler 99 TL'lik bir fatura cazip geldi kabul ettim cuma günü gelip Digiturk kurulumu yaptı servis elemanına sorunca bizim böyle bir kampanya olmadığını söyledi Digiturk müşteri hizmetlerini aradım onlarda böyle bir kampanya olmadığını onayladı Vodafone müşteri hizmetlerini aradım onlarda onayladı Digiturk müşteri hizmetlerini tekrar aradım paketi iptal etmek istiyorum dedim dinlemeden hemen onayı verdiler ama bana bir günlük izlemeye taahhüt bedeli 220 TL'lik bir bedel çıkardılar ben bu bedeli ödemek istemiyorum üstelik Digiturk uydusu bağlandıktan sonra net yavaşladı hatta çekmedi bile üstelik TV ekranı bozuldu bizde uyduyu söktük kaldırdık izlemek istemiyoruz bunun içinde iptal olmayan paket için aylık bir fatura ödemek istemiyoruz Digiturk acil dönüş yapın taahhüt bedel fatura ödemeden beni bu yükten kurtarın ben aldandım sizler aldanmayı amaçlarının insanları üyelik yapmak olmadığını anladım insanları taahhüt bedeli için dolandı aşikar

29 Mayıs 16:17

Digiturk müşteri hizmetlerini Vodafone adını kullanarak bir hafta önce beni aradılar ev internetini yenileyip hızını arttırıp yanı sıra Digiturk paketi hediye ettiler 99 TL'lik bir fatura cazip geldi kabul ettim cuma günü gelip Digiturk kurulumu yaptı servis elemanına sorunca bizim böyle bir kampanya olmadığını söyledi Digiturk müşteri hizmetlerini aradım onlarda böyle bir kampanya olmadığını onayladı Vodafone müşteri hizmetlerini aradım onlarda onayladı Digiturk müşteri hizmetlerini tekrar aradım paketi iptal etmek istiyorum dedim dinlemeden hemen onayı verdiler ama bana bir günlük izlemeye taahhüt bedeli 220 TL'lik bir bedel çıkardılar ben bu bedeli ödemek istemiyorum üstelik Digiturk uydusu bağlandıktan sonra net yavaşladı hatta çekmedi bile üstelik TV ekranı bozuldu bizde uyduyu söktük kaldırdık izlemek istemiyoruz bunun içinde iptal olmayan paket için aylık bir fatura ödemek istemiyoruz Digiturk acil dönüş yapın taahhüt bedel fatura ödemeden beni bu yükten kurtarın ben aldandım sizler aldanmayın amaçlarının insanları üyelik yapmak olmadığını anladım insanları taahhüt bedeli için dolandırdıkları aşikar

Digiturk Logo
29 Mayıs 16:35

Merhaba Murat Z., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Digiturk Logo
31 Mayıs 15:16

Merhaba Murat Z., Kurumumuz tarafından , Kayıtlardaki e-mail adresine [email protected] ,adresinden konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Digiturk Yanlış Faturayı Düzeltmiyor

3 gün önce

15.08.2022 tarihinde Digiturk ile sözleşme imzalamıştım. Ev interneti + Galatasaray taraftar paketi aylık toplam 149,90TL karşılığında 12 aylık taahhüt vermiştim. 2023 haziran ayında Digiturk müşteri hizmetleri tarafından arandım ve taahhüdümün bitmesine 2 ay kaldığını ev interneti + Galatasaray tar...

Digiturk Yanlış Faturayı Düzeltmiyor

Digiturk Taahhüt Yaptığım Halde Yapılmamış Gibi Yüksek Fatura Gönderdi

2 hafta önce

Yine arandım 14 ağustosta telefon görüşmelerinde verilen taahhütte haklı çıktığım söylendi. Yeni taahhüt verdiler sporun yıldızı ve fiber 24 MB internet ilk ay 179 geri kalan aylar 339 diye ama bana 506 Tl fatura geldi. Görüşme yaptım müşteri hizmetleriyle interneti yenilememişsiniz dediler. Defalar...

Digiturk Engelli Tarife Sorunu

2 hafta önce

Merhabalar. Ben Ağustos ayı başında telefonla yeni üyelik başvurusu yaptım ve engelli olduğumu belirttim müşteri temsilcisi not aldığını söyledi. Teknik servis kuruluma geldiğinde engelli raporumu teslim ettim ve üyeliğim başladı. Sonrasında müşteri hizmetlerini birkaç kez arayıp sorduğumda engelli ...

Digiturk Müşteri Hizmetlerinden Kimseye Ulaşamama

12 Ağustos

Digiturk üyelik başvurusu yaptım 2 iş gününde kutu kurulumu yapılacağı söylendi. Lig başladı. Arayan soran yok Bein Connect aktif böyle devam ederse kurulum için aradıklarında onay vermeyeceğim. Şu an tarafımdan Herhangi bir taahhüt imzalanmadı ve ödeme alınmadı

0 Yorum

Digiturk Şikayetvar üye markasıdır