Digiturk Maç Kanallarının Kaybolması

30 Mayıs

Digiturk kanalı olan 77 kendiliğinden kayboldu, defalarca kurulum ve yazılımı tekrarlamama rağmen kanalı bulamadım. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. 3haftadır hiçbir maçı izleyemiyorum ödemeleri yapıldığı halde. Sorunuma acil çözüm bulunmasını istiyorum.

Digiturk Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 15 sa 35 dk
Digiturk Logo
30 Mayıs 20:52

Merhaba Gizem T., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Digiturk Logo
02 Haziran 12:29

Sayın Gizem T., ile 02.06.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

6 gün önce

Digiturk Bein Sports donma sorunu Digiturk 77. Kanal 78. Kanal yani Bein Sports kanalları donuyor, takılıyor. Sinyal sorunum yok, bağlantılar düzgün diğer kanallar düzgün ama maç izlenmiyor donma ve takılmadan uydu yayınında. Tekrar kurulum yaptım düzelmedi. İvedi yardım rica ediyorum ücretli bir p...

Digiturk Bein Sports 77. Ve 78. Kanal Donma Sorunu

Digiturk Haksız Yere Ücretlendirme!

6 gün önce

Digiturk 10168***02 numaralı abonesiyiz. Fenerbahçe taraftar paketine yıllardır üyeyiz. Üyelik yenilenmesinde bir Anadolu takımının maçlarını ücretsiz hediye ediyoruz dediler. Biz de aklımızda hiç böyle bir şey yokken Digiturk'ün söylemi üzerine peki Konyaspor'u hediye alabiliriz dedik. 16.09.2023 t...

Digiturk Paketim Kanalları Açmıyor

1 hafta önce

Bir Digiturk'ten üyelik almama rağmen maçları izleyemiyorum. Paketim bu kanalları kapsamıyormuş halbuki öyle bir şey yok müşteri hizmetlerini arıyorum bakım ve onarım varmış onlarda açmıyor en son iptal edeceğim yeter bıktım bir çözüm bulunması gerekiyor. Çok mağdur oldum

Digiturk Eksik Kanal Sorunu

1 hafta önce

Digiturk günde yeri geldi 2 kere arayarak iptal ettirdiğim aboneliğimi yalvar yakar çok da uygun bir fiyata tekrardan bana kabul ettirdi fakat maçları izleyemiyorum kanallar eksik ilk zamanlar kolay kurulum yapınca geliyordu fakat artık o da fayda etmiyor kesinlikle bu işte bir bit yeniği var, geçen...

Digiturk Donma Kasma

2 hafta önce

Bein Sports'ta 1'de kasma oluyor. Hiçbir şekilde maç izleyemiyorum. Bu konuda dönüş yaparsanız sevinirim. Diğer kanallarda hiçbir şekilde donma veya kasma olmazken Bein Sports 1'de sürekli kasma oluyor. Başlarda maç esnasında öyle oluyor. Sanıyordum ama reklam esnasında da oluyor.

0 Yorum

Digiturk Şikayetvar üye markasıdır