Digiturk İptali Yalanları Çıkardıkları Zorluklar
708görüntüleme Merhaba Bayram Ş.,
İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır.
Saygılarımızla,
DIGITURK Müşteri Hizmetleri
Sayın Bayram Ş.,
Kayıtlardaki e-mail adresine [email protected] ,adresinden konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir.
Saygılarımızla,
DIGITURK Müşteri Hizmetleri
Digiturk spor ekstra üyeliğimin taahhüdü bitmeye yakın müşteri temsilcisi arayıp yeniden paket alıp taahhüt verebileceğimi bildirdi. Bana paketi satarken 1 yıl taahhütlü spor ekstra paketinde spor kanalının da olduğunu Premier ® lig maçlarını da seyredebileceğimi söylediler. Daha sonra bunların bu medya ile anlaşamadılar ve bu kanal Digiturk' ten çıktı. Bize ne bir geri dönüş oldu ne de bir bilgilendirme. Digiturk tarifede ne bir indirim yaptı ne de ekstra bir paket verdi. Aynı faturayı almaya devam etti.
Şimdi taahhüdüm bittiği için iptal etmek istedim bunun için faks veya bayi ye gitmem gerektiğini bana taahhüdüm bittikten 2 gün sonra söylediler 2 gün geçtiği için bana 1 aylık taahhütsüz fatura çıkardılar almak isteyen arkadaşlar çok iyi araştırın sadece insan yanıltıyorlar bulaştın mı iptal için her türlü zorluğu çıkarıyorlar. Bu pandemi döneminde bile beni bayiye yönlendirmeleri bunların nasıl bir kurum olduğunu anlatıyor. Ben aldım çok pişman oldum.