04 Haziran

Yayın konusunda ilk ay tüm kanallar açık olacak, sezon sonuna kadar (04.06.2023) tarihine kadarda Lig TV ücretsiz olacak denildi. Hiç biri olmadı. Yayın sırasında ekrana çıkan numaraya belirtilen SMS i attığımda, paketimin bu kanalları kapsamadığı mesajını aldım. Dün internet arızası için görüştüğümde bu konuyu da paylaştım, bana 1 ay taraftar paketi hediye edebileceklerini söyledir. Şaka değil sezon bitimi bana Lig TV kanalı hediye edeceklerini söylediler.

Asıl problem 31 mayısta internetimin kesilmesi ile başladı. Bugün 5. Gün internetim gelmedi sanırım 6. Günde gelmeyecek. 1 Haziranda kayıt açtım bekledim. 2 Haziranda aradım işlemim uzman ekiplerce devam ediyor dediler 3 Haziranda aradım, evime gelip tesisatı evin içinden kontrol edildiğini söylediler. Not Teknik serviste yedek anahtarım yok bana haber vermeden eve ® nasıl girdiklerine dair bilgi sahibi değilim. Sonuç olarak bu da yalan internetim hala yok. 3 Haziran tekrar görüştüm pazar ekiplerin çalışmadığını öğrendim. 4 Haziran pazar sabah aranmışım uyandım gördüm 15 dakika sonra geriye döndüm. Tekrar aranacaksınız dediler. 12.23 de aradılar teknik ekibin arıza için aradığını telefonu ulaşılabilir olarak beklememizi söylediler. Tembihlerine uydum ve pazar günümü evde geçirdim bekliyorum uzman teknik ekip gelecek internetime beni kavuşturacak. 4 Haziran pazar saat 17:35 dün çalışamadığını söyledikleri ekiplerin bugün akşam 20.30 kadar çalıştığını paylaştılar. Yani ben pazar günümü evde Digiturk ün uzman ekibini gelmesini bekleyerek geçirmeye mahkumum.

Yazdıklarım şaka değil. Hepsi Digiturk te kayıtlı olarak duruyor. Teknoloji çağında 6 günde internet arızası giderilmedi.

Digiturk Logo
04 Haziran 17:57

Merhaba Şahin U., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Şahin
04 Haziran 18:04

Merhaba Digiturk İlgili talebiniz 4 gün önce tarafınıza ulaşmıştır. En kısa sürede derken kaç gün, haftamı veya ay mı bekleyeceğiz. Saygılarımızla, Müşteriniz

Şahin
06 Haziran 14:11
Digiturk İlgisizliği - Anlık Cevaplar Verilmesi

Merhaba Digiturk İlgili talebim üzerine yazıyorum. Öncelikle belirteyim sorun çözüldü bilginiz olsun. Çünkü aboneliğimi iptal ettirerek Digiturk gibi bir problemi hayatıma fazla sokmadan bitirdim. 1 Haziranda yaptığım internet şikayet başvurumun olmadığını öğrenince bugün hemen söktüm ve iade ettim. Ayrıca belirtmek istediğim detaylar için yazmaktayım. * Her arayan farklı şeyler söylüyor ama tutturabilen yok. * İnternetim 31 mayıstan beri kesik niye 12 hazirana kadar ödeme yapacağımı anlayamadım, lütfen söyler misiniz. * Tüm cihaz ve kartları teslim ettiğim halde neden bir süre daha alamadığım hizmetin bedelini ödeyeceğim. * Taahhüt cezası neden var anlayamadım. Siz bana taahhüdünüzü yerine getirdiniz mi de benden bedel istiyorsunuz. Sizin sistem hatanız sebebiyle benim izleyemediğim kanalların bedelini niye ödeyeyim. Ya da lig bitikten sonraki taraftar paketini ne yapayım. 1 haftada internetim kesik beklediğim halde ne parası ödeyeceğim. Siz taahhüdünüzü yerinize getirdiniz mi? Saygılarımla, Eski Müşteriniz

Digiturk Logo
06 Haziran 16:04

Digiturk Tarafından Yalan Söylenerek Paket Satıldı

06 Ağustos

Digiturk tarafından yanıltıldım. Digiturk destek hizmetlerinden E** adında bir yetkili aradı ve o güne özel Avrupa yıldızım falan falan adında bir kampanya olduğunu söyledi. Daha önce üyeliği bulunmayan aileden birinin üzerine üyelik oluşturulursa 1 yıl boyunca Lig TV ve bütün Avrupa maç kanallarını...

Digiturk'ün Muhteşem Paketleri

07 Ocak

Geçtiğimiz Aralık ayında Vodafone'u net aldık akabinde bir iki gün sonra 085056007** numarasıyla beni aradılar ve dediler ki biz Vodafone net'den arıyoruz Vodafone ile Digiturk arasında anlaşma var Vodafone'dan internet aldığınız için ücretsiz Digiturk paketi hakkınız var bunu sizin yerinize aylık 5...

Digiturk Haberim Olmadan Abone Yapmış!

06 Aralık 2022

Geçen hafta evime Vodafone ev interneti bağladım. Dün beni 0(850) 560 0485 numaralı numaradan aradılar. Vodafone'dan aradıklarını ve ev interneti faturama dahil olan, aylık 59 Tl ücreti bulunan Digiturk kurulumunun yapılıp yapılmadığını sordular, bu hizmetin tamamen ücretsiz olduğunu, 59 TL lik aylı...

0 Yorum

Digiturk Şikayetvar üye markasıdır