Digiturk Firması İnsanları Yanıltıyor
768görüntüleme Merhaba Adem K.,
İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır.
Saygılarımızla,
DIGITURK Müşteri Hizmetleri
Sayın Adem K.,
Tarafımıza yönlendirdiğiniz şikayetiniz, Müşteri Hizmetleri alanından bırakmış olduğunuz 93900308 No’lu şikayet istinaden inceleme aşamasındadır.
Şikayetinizin çözümüyle ilgili en kısa zaman içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.
Saygılarımızla,
DIGITURK Müşteri Hizmetleri
Türk Telekom'dan arıyoruz diyerek arandım Taahhüdünüz bitti yenilenmesi gerekiyor dediler. Türk Telekom ® ile ortak kampanyamız var diyerek bu kampanya ile Aylık 76 TL'ye taahhüdü yenileyeceklerini söylediler. 57 TL internet faturası 19 TL Digiturk Türk faturası olmak üzere toplam 76 TL fatura gelecek denilerek 2 yıl taahhüt yapıldı. Sadece Türk Telekom taahüdümü yenilersem yine 76 TL ödeyeceğimi veya Digiturk ile birlikte taahhüt yaparsam yine 76 TL ödeyeceğim söylendi. Güvenilir bir firma olduğunu düşünerek kabul ettik taahhüt yaptık sözleşme imzaladık. Fakat taahhüdüm bittiği için 2 ay Türk Telekom faturalarım yüksek gelince Türk Telekom'u aradım. Taahhüt yenilemesi yapılmadığı için faturalarımın yüksek geldiği söylendi ve Digiturk ile ortak kampanyalarının olmadığı söylendi. Hem yüksek fatura ödeyerek, hem de 2 yıl Digiturk aboneliği yapmış olduğum için zarar uğradım. Zararımın giderilmesini istiyorum. Kısacası Digiturk güvenilmez bir firmaymış.