Merhaba,
*Sorunlara ait ekran görüntülerini ekte bulabilirsiniz.
Todtv ve Bein Connect Spor Extra+ üyeliğim bulunmasına rağmen Wi-Fi üzerinden Canlı TV yayınlarına ulaşamıyorum.
Android TV, tod TV ® uygulamasında *Error Occurred While Playing Content sa-32517681 hata kodlu mesaj çıkıyor karşıma.
Aynı kanalı tod TV mobil uygulamasında açtığımda kaynak hatası şeklinde haya çıkıyor.
Beın Connect Android TV uygulamasında ise aynı kanal açılmıyor, siyah ekran içinde mor işaret sürekli saat yönünde dönüyor ama uyarı çıkmıyor.
Tarayıcı geçmişimi temizledim, uygulamayı Android TV kaldırıp tekrar yükledim, uygulamanın önbelleğini ve verilerini temizledim, Modemi sıfırladım tekrar açtım ama sorunum kesinlikle çözülmüyor.
Ayrıca evde ki aile bireyimin akıllı telefonu aşağıda ki web adreslerine tarayıcıdan sorunsuz girerken, sadece bana ait, benim kullandığım Akıllı Android telefonumdan todtv.com.tr ve beinconnect.com.tr web adreslerine girdiğimde ise
"**siteye erişiminiz engellenmiştir. Modeminizi kapatıp açtıktan sonra tarayıcınızı yenileyerek siteye erişmeyi tekrar deneyebilirsiniz." Şeklinde uyarı alıyorum.
Ne demek siteye erişimim engellendi? Para ödediğim bir platform beni neden ve nasıl engelleyebilir?
Sorun hakkında detaylı bilgi vermenizi ve sorunumun düzeltilmesini arz, talep ederim.
Teşekkür ederim,
Saygılarımla.