Digiturk Abonelik Başvurusunda Yaşanan Gecikme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Musa
05 Kasım 19:48

01.11.2014 tarihinde Türk Telekom'dan internet taahhüdüm biteceği için 07.10.2024 tarihinde. Digiturk+internet abone olmak üzere müşteri hizmetleri üzerinden başvuru yaptım. Ancak başvuru sürecinin üzerinden yaklaşık bir ay geçmesine rağmen hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Digiturk online işlemlerde abone numarası verildiği başvuru sürecinde olarak kaldığını tespit ettim. Bu süreçte yaklaşık yedi sekiz defa müşteri hizmetleri aradım. Her seferinde mağdur olmuşsunuz biz ilgileneceğiz dediler ancak dönüş yapılmadı. Digiturk başvurusu yaptığım için cayma bedeli olmasın diye önce internet kullandığım firma ile yeni sözleşme yapamadım. Mağdur oldum. Digiturk'ün ne kadar sorumsuz bir firma olduğunu öğrendim. Yeni Digiturk abonelik yapacakların mağdur olmaması adına dikkate almasını istiyorum.

Melike

Evet aynı sorunu ben de Turkcell adına aradıklarını söylediklerinde yaşadım ve müşteri hizmetlerini aradığımda asla yardımcı olmadılar yardımcı olmayı geç fesih süresi dolmadığı halde işlem yapamayız dediler çok güzel yöntem

Digiturk İnternet Erişimi Yok

Aydın