12 Şubat 2014

Digiturk Yayın Sorunu Yaşıyorum Servis Ücret İstiyor

Üye No : 1005*** olan Digiturk abonesiyim. Yayın alamama şikayetiyle Digiturk'ü aradım merkezden çözülmediğini eve servis gelmesi gerektiği söylendi bunun bedeli olan 25 TL'yi de ben ödüyormuşum. Var olan bir yayını alma adına aylık fatura ödediğimi ve parasını ödediğim bir yayın evime gelmiyor diye bunun servis bedelini ödemeyeceğimi söyledim bana çok kabaca evdeki buzdolabınız bozulduğunda servis çağırmıyor musunuz ve bedelini ödemiyor musunuz denen bir zihniyetle karşılaştım.

Benim olan buzdolabına çalışsın diye para ödemiyorum dedim. Ben size bu yayını almak için para ödüyorum. Sonuç bir yetkili beni arasın dedim ve bu servis bedelini kabul etmedim evde halen yayın yok arayan da yok.

Aynur 73 Okunma

Cevaplar

  • Digiturk Temsilcisi19 Şubat 2014

    Sayın A. İ. ile 19.02.2014 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Aynur 17 Şubat 2014

    Digitürk sayfası benim neznimde kapanmıştır.

  • Digiturk Temsilcisi14 Şubat 2014

    Sayın A. İ. ile 13.02.2014 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Aynur 13 Şubat 2014

    digitürk ü kapattırıyorum ve kablolu tv ye geçiyorum yardımlarınız için teşekkür ederim

  • Aynur 12 Şubat 2014

    verilen bilgi şu evet ödemek zorundasınız sistem böyle Ben hala böyle bir sistemi kabul edemiyorum çünkü benden kaynaklanan bir sorun yokki bedelini ben ödiyim.sonuç digitürk e üye olunmaz

  • Digiturk Temsilcisi12 Şubat 2014

    Sayın A. İ. ile 12.02.2014 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön