14 Mayıs 2013

Digiturk Yanlış Bilgi Verildi!

15 gün öncesinden Digitürk üyeliği yaptım. Yeni açılan üyelik için 7 tl fatura ve 4 ay boyunca 7 tl fatura ve lig tv verileceğini söylendi. Fakat geçen hafta olan fb gs maçını izleyemedim. Sebebi bana vermiş oldukları lig tv'nin derbisiz paket olduğunu bildirdiler. Böyle bir şey olamaz . Kalmış zaten iki maç bir fb ikincisi gs. bir sivas maçı için mi ben bu paketi aldım. Fb maçı için benden 50 tl ücret alındı. Böyle bir bilgi verirseydi hangi mantık söylesin üye olur Digitürk'e bir Sivas maçını 7 tl'ye izleyeceğim diye mi Digitürk aldım yani ben şimdi. Bu paranı geri verilmesini ve Ts maçını da izlemek istiyorum.

Raşit 56 Okunma

Cevaplar

  • Digiturk Temsilcisi21 Mayıs 2013

    Sayın R.Ö. ile 21.05.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Raşit 19 Mayıs 2013

    Sabah arkadas beni ariyor size iletisim numarasindan ulasamadik mail aticaz diyor ya dalga mi grciyorsunuz. Telden konusnuyormusunuz benle. Birakin bunlari ya. Dunku macta gitti izleyemedim ne olucak simdi. Iptal edin kardesim. Istemiyorum digiturk. Accil olarak ivedi olarak cozum lutfen

  • Digiturk Temsilcisi19 Mayıs 2013

    Sayın R.O. irtibat bilgilerinden ulaşılamadığı için sözlü bilgi verilememiştir. Kayitlardaki e-mail adresine 7 gun 24 saat , [email protected] , www.digiturk.com.tr ve 0212 4737373 Musteri Hizmetleri iletişim kanallarimizdan bize ulaşabilecegine dair bilgi gönderilmiştir. Saygılarımızla DIGITURK Musteri Hizmetleri

  • Raşit 15 Mayıs 2013

    Dıgıturk arıyor benı. Dıyorkı sozlesme ımzaladınız orada yazıordu. neden ımzaladınız o zaman gıbı sozler. Ya bız her sozlesmeyı okuyormuyuz onu okusak sızın kurucu ekıbınız gunde 7 8 kurulu yapabıırmı sız bırakn ben okumak ısyorum yarın gelırsınız mı dıyım. Bız kısılere guvenıp abı 3 mac var. ızzleyeceksın dendı bende uyelık yaptırdım sımdı bu haftakı macıda ızlemeyecegım gecen haftakı 50 tl gtmıs olucak. 50 tl gerı verılsın ve bu haftakı mac ızlemeyeceksem uyleıgım ıptal edımesını ıstyorum. VE GUVENMIYORUM DIGITURK E YAZIK

  • Digiturk Temsilcisi14 Mayıs 2013

    Sayın R.Ö. ile 14.05.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön