17 Aralık 2013

Digiturk Taahhüdüm Olduğunu Söylüyor Ama Belgemi Göremiyorum!

Digiturk paketimi iptal ettirmek istiyorum. Bunun için birçok kez telefonda yetkililerle görüştüm. Son görüşmem ise 17.12.2013'de saat 15:00'da E** Bey isimli yetkiliyleydi. Elimdeki sözleşmede herhangi bir taahhüt yapmadım. Ancak bana ısrarla sizin taahhüdünüz var. İptal ederseniz tüm ücreti ödemelisiniz deniyor. Peki o zaman imzaladığım taahhüdü bana fakslayın diyorum, bunu yapamıyoruz diyorlar.

O zaman ben elimdeki sözleşmeyi göndereyim, taahhüt olmadığını görün diyorum, yine bir şey değiştirmez diyorlar. Bu işi gerekirse tüketici mahkemesine götüreceğimi belirtmek isterim. Ben üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum. Taahhüt vermedim, bu konuda onay vermedim.

Erman 56 Okunma

Cevaplar

  • Digiturk Müşteri Temsilcisi24 Aralık 2013

    Sayın E. Ç. ile 24.12.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Erman 24 Aralık 2013

    taahhüt belgesinin mail yoluyla iletileceği bildirildi, taahhütü bekliyorum.

  • Digiturk Müşteri Temsilcisi24 Aralık 2013

    Sayın E. Ç. ile 24.12.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Erman 22 Aralık 2013

    gerekli iletişim kurulmamıştır.

  • Digiturk Müşteri Temsilcisi18 Aralık 2013

    Sayın E.Ç' a irtibat bilgilerinden ulaşılamadığı için sözlü bilgi verilememiştir. Kayitlardaki e-mail adresine 7 gun 24 saat , [email protected] , www.digiturk.com.tr ve 0212 4737373 Musteri Hizmetleri iletişim kanallarimizdan bize ulaşabilecegine dair bilgi gönderilmiştir. Saygılarımızla DIGITURK Musteri Hizmetleri

  • Erman 18 Aralık 2013

    Şikayetimde bahsettiğim telefon konuşmasını cevap olarak yazmışsınız. Ben telefon konuşmasında taahhüt belgemin örneğini alamadım. şikayetimde bunu belirttim. bu şikayetimden sonra benimle görüşme olmamıştır. Verilen cevap doğruyu içermiyor.

  • Digiturk Müşteri Temsilcisi18 Aralık 2013

    Sayın E. Ç. ile 17.12.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön