24 Ocak 2014

Digiturk Müşteri Hizmetleri Dönüş Yapmadı

Digiturk'den 4 ay önce gelen kampanya mesajına istinaden üyelik yaptırdım. Mesajda sadece ilk 4 ay 29 TL kalan 8 ay ise 49 TL'den kampanyadan yararlanacağım yazıyordu. 4 ay sonra telefonuma aile paketiniz ve yetişkin paketiniz bitmiştir yazan bir mesaj geldi.

Müşteri hizmetleriyle görüşmemde sizin imzaladığınız taahhütnamede paket bilgisi yazıyor denildi. Fakat şahsımın imzalamış olduğu bir sözleşme yada başka bir evrak yoktur. Kendileri ısrarla imzalandığını söylüyor. İmzaladığımı iddia ettikleri taahhütnameyi bana yollayacaklarını söylediler 14 gün içerisinde. Fakat 19 gün oldu elime ulaşan bir belge yok. Müşteri hizmetleriyle tekrar görüşmeme rağmen hala bir dönüş sağlanmadı.

Volkan 90 Okunma

Cevaplar

  • Volkan 27 Ocak 2014

    hala üyelik hakkında bilgi verdik yazıyorlar utanmadan. yaşanan sorunla ne kadar alakalılar belli oluyor.

  • Digiturk Temsilcisi26 Ocak 2014

    Sayın V.Ş.ile 26.01.2014 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Digiturk Temsilcisi26 Ocak 2014

    Sayın V.Ş.ile 26.01.2014 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Volkan 25 Ocak 2014

    Telefon gorusmesinde uyelik hakkinda bilgi falan verilmedi bana. Ben uyelikle ilgili bilgi istemiyorum. O telefon gorusmesinde de siz beni aramadiniz ben sizi aradim. Bu yazdigim sikayete donus saglamadiniz. Ayrica uyeligimin 4.ayinda verilen uyelik bilgisini ben ne yapayim. Ben imza attigimi iddia ettiginiz sozlesmeyi istiyorum. 14 gun icerisiinde gonderecegiz deyip 20 gundur gonderemediginiz sozlesmeyi istiyorum.

  • Digiturk Temsilcisi24 Ocak 2014

    Sayın V.Ş.ile 24.01.2014 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön