22 Nisan 2013

Digiturk İptal Edilen Üyeliğime Fatura Gönderildi!

Telefonuma gelen sms te bana bir daha ki ayda faturama ücret yansıyacakmış bu nasıl oluyor anlayamadım ben bu ücreti ödemek istemiyorum, bende 6 gün kurulu olan Digitürk karşılığında bu para benden alınmaması lazım gereğinin yapılmasını istiyorum. Sözleşmemde 7 gün içinde iptal hakkı vardı tüm cihazları teslim ettim, imza karşılığı sözleşmemi fesh ettim.

Zeliha 37 Okunma

Cevaplar

  • Digiturk Temsilcisi13 Temmuz 2013

    Sayın Z. M. ile 13.07.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Zeliha 11 Temmuz 2013

    11.07.2013 tarihli 9439265 nolu aboneliye ait faturam 45TL geldi.Ben doping ADSL 'yi iptal ettirdiğim halde nasıl fatura geliyor ?Bu nasıl saçmalıktır. Ben bu faturayı ödemeyeceğim. Modemim yok uydum yok elimde hiç bir şeyim yok. Teslim tarihi 7 gün dediniz ben 5. gün teslim ettim.İnternet 02.04.2013 tarihinde bağlandı.04.04.2013 tarihinde kapattırdım.Elimde kapatığıma dair kağıtlar var.

  • Zeliha 03 Temmuz 2013

    19.06.2013 tarihinde 9439265 nolu abonenizim doping adsl gelen mesajda 24.06.2013 son ödemeli 98.75 tl olan faturamı kabul etmiyorum,bu ne saçma iştir benim elimde tahliye ettigime dair evraklarım elimde varken küçük meblayı kabul etmeyen ben 98.75 tl yi kesinlikle kabul etmiyorum.Yanlışlıgın düzeltilip bir an evvel tarafıma bilgi verilmesini arz ediyorum

  • Digiturk Temsilcisi22 Nisan 2013

    Sayın Z. M. ile 22.04.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön