07 Şubat 2014

Digiturk İlk 6 Ay Ücretsiz Diyerek 74,52 TL Fatura Yolladı

31 Ocak 2014 tarihinde üyeliğimi 1 yıl taahhüt vererek ilk 6 ay ücretsiz, sonraki 6 ay ise 67,99 TL olacak şekilde yenilemiş olmama rağmen ( Sadece Şubat ayında 6,41 TL fatura yansıtılacaktı) 74,52TL lik fatura yansıttılar. Kesinlikle karaktersiz bir firma. Neyin peşindesin sen Digiturk?

Rahime 95 Okunma

Cevaplar

  • Digiturk Temsilcisi13 Şubat 2014

    Sayın G.C.C ile 11.02.2014 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Rahime 10 Şubat 2014

    Şikayetimi ilettiğimde sistemde kampanyanın bana sunulan şekilde güncellenmemiş olduğunu ve bana paketi sunmuş olan Tuğba hanım'la görüşmem gerektiğini söylüyorlar fakat Tuğba hanım beni hala aramadı. Kendisi bana kampanyayı sunarken ben düşünmek için süre isteyip tekrar aradığımda aynı kampanyanın sunulup sunulmayacağını sorduğumda Tuğba hanım "Müşteri hizmetlerini aradığınızda daha önce görüştüğüm Tuğba Hanım'a bağlar mısınız derseniz sistemden görünüyor bana bağlarlar" demişti. Kampanyaya dahil olmaya karar verip aradığımda da beni Tuğba Hanım'a bağlamışlardı. Bugün ise müşteri hizmetlerini aradım Enes Bey ile görüştüm. Tuğba hanım ile görüşmek istediğimi söylediğimde sistemde kiminle görüştüğünüz bilgisi görünmüyor diyerek Tuğba hanıma bağlamadı. Ayrıca şikayetimi ilettiğimde kayıt oluşturduk diyorlar fakat oluşturdukları kayıtta ne yazdıkları meçhul, cuma günü oluşturulan kayıtta ses kayıtlarının incelenmesi talebimin yazılı olmadığını öğrendim. Benim asıl talebim Tuğba hanım ile yaptığım görüşmenin incelenmesiydi. Mahkemeye başvuracağım. Tüketici hakları sayesinde mağduriyetimin çözüleceğine inanıyorum. Bu kadar kötü bir firma daha olamaz.

  • Rahime 07 Şubat 2014

    Verilen bilgi sikayetimle alakasiz olup bana kampanyayi (6 ay ucretsiz) sunan ve paketimi guncelleyen Tugba hanimla yapmis oldugum gorusmelerin incelenecegi soylenmistir. Sorunum henuz cozulmemis olup ses kayitlarinin incelenecegi iletilmistir. magduriyetim en kisa surede cozulmedigi takdirde yasal hakkimi kullanmak icin harekete gececegim. tuketici haklarina yapilan bu saygisizligin cezasi mutlaka verilmelidir. marka degeri gozumde sifir olan bu kurumun musteri memnuniyeti anlayisindan haberi dahi yok.

  • Digiturk Temsilcisi07 Şubat 2014

    Sayın G.C.C ile 07.02.2014 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön