25 Ekim 2013

Digiturk Hediye Verilen Paket İçin Ücret Talebi!

Digiturk'ün mayıs ayında abonesi oldum.o tarihteki Digiturk kampanyası, abone olanlara 1 ay lig tv ücretsiz 12 ay boyunca yetişkin kanalı ücretsiz 6 ay hd yayın ücretsiz dendi. ilk 4 ay giriş paketi olan pakette sorun yaşamadım yarı yarıya indirim aldım. fakat 6 ay dolmamasına rağmen benden hd yayın bedeli alındı.

Ben bunları ekstremi mailime istediğimde farkına vardım. Tesadüfen müşteri hizmetlerindeki kişiye yetişkin kanallarını izlemiyorum kapatın dediğimde kapatırsak 5 ay ücretsiz izlediğiniz için 54 küsür lira ödemem gerektiği söylendi. Hediye denerek verilen hata 12 ay sonra isterseniz para ödeyerek devam eder, istemezseniz kapatırsınız denilen paketten ücret talep ediliyor. Haksızlığa uğradık.

Ramazan 60 Okunma

Cevaplar

  • Digiturk Temsilcisi30 Ekim 2013

    Sayın G.G ile 30.10.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Ramazan 30 Ekim 2013

    DİGİTÜRK YETKİLİSİ ARKADAŞLA KONUŞTUM YETİŞKİN PAKEDİN İPTALİNİ YAPTILAR. FAKAT HALA HD YAYIN BEDELİMİN NEYE İSTİNADEN ALINDIĞINI AÇIKLAYAMIYORLAR. 5 AYLIK FATURA DÖKÜMÜNÜ ALDIM. HER AY FARKLI ÖDEMELENDİRMELER VAR. RESMEN AYAKTA UYUTUYORSUNUZ İNSANLARI. 4 VEYA 6 AYLIK HD YAYIN ÜCRETSİZ DENDİ BANA. GÖRÜŞME KAYITLARIMIN İNCELENİP BANA DÖNÜLMESİNİ İSTİYORUM. VE BANA SORUNUMU ÇÖZEBİLECEK BİR KİŞİNİN ULAŞMASINI İSTİYORUM.AKSİ TAKDİRDE HUKUKİ YOLLARLA ÇÖZÜCEM SORUNUMU. LÜTUF ETMENİZİ İSTEMİYORUM HAKKIMI İSTİYORUM.BİLGİNİZE

  • Digiturk Temsilcisi30 Ekim 2013

    Sayın G.G ile 30.10.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Ramazan 29 Ekim 2013

    ELİMDEKİ SÖZLEŞME İLE, SİZLE YAPTIĞIM TELEFON GÖRÜŞMESİNDE BANA ANLATILANLAR TUTMUYOR. SÖZLEŞMEMDEKİ MADDELER NE İSE ONU UYGULUYACAM VE SİZDEN DAVACI OLUCAM. SÖZLEŞMEMİN İNCELENİP BANA DÖNÜLMESİNİ İSTİYORUM. SADECE BELGESEL PAKETİNİ İSTEDİM. YETİŞKİN PAKETİ İSTEMEDİĞİMİ ONUN BANA HEDİYE OLARAK 12 AY BOYUNCA VERİLDİĞİNİ SÖZLEŞMEMİ İNCELEYİNCE GÖRECEKSİNİZ.

  • Ramazan 29 Ekim 2013

    BENİ TELEFON İLE ARAYIP ŞİKAYETİM İLE ALAKALI BİLGİLENDİRME YAPAN OLMADI

  • Digiturk Temsilcisi28 Ekim 2013

    Sayın G.G ile 24.10.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön