04 Eylül 2013

Digiturk HD Yayına Geçmek İçin Aktivasyon Ücreti İstiyor!

Digiturk'lüyüm ana üyelik + yan oda var aylık 100 TL civarında fatura ödüyorum daha 5 gün önce nakil nedeniyle 65 TL kurulum ücreti ödemek durumunda kaldım şimdi HD yayına geçmek istediğimde benden 25 TL aktivasyon ücreti istiyorsunuz. Şuan kullandığım Digikutu için zaten üye olurken aktivasyon ücreti ödedim mülkiyeti bana ait değil, HD kutunun da mülkiyeti bana ait olmayacak ben yayınlarınızı izlemek için her ay fatura ödüyorum şimdi de yayınları HD izlemek istiyorum ( aylık 4-8 TL ücreti var üstelik) sizde müşteri olarak bunu bana sağlamanız gerekirken ayrıca ücret istiyorsunuz. Müşteri memnuniyeti bu olsa gerek. Bende yan odamı ve film paketimi iptal ettim bu hizmeti başka platformdan alacağım.

Yusuf 493 Okunma

Cevaplar

  • Digiturk Temsilcisi06 Eylül 2013

    Sayın Y.G ile 06.09.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Yusuf 06 Eylül 2013

    Digitürk müşteri hizmetlerinden 06.09.2013 günü aradılar rahatsızlığımı bir şekilde giderdiler. Müşteri memnuniyetinin hizmet politikaları olduğunu gösterdiler. Ben YANILMIŞIM.. İlgi ve alakaları için teşekkür ederim. Diğerlerine ihtiyacım olmadığına eminim artık....

  • Digiturk Temsilcisi06 Eylül 2013

    Sayın Y.G ile 06.09.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Yusuf 05 Eylül 2013

    6 yıllık üyenize ulaşamadığınızı söylemeniz bile müşteriye verdiğiniz değerin bir göstergesi... Problem değil bana ulaşamayın! Yan odamı ve film paketimi iptal ettirdim, lig tv üyeliğimi de taahhüt süremin dolduğu 2014 şubat ayında iptal etmeyi düşünüyorum.

  • Digiturk Temsilcisi05 Eylül 2013

    Sayın Y.G. irtibat bilgilerinden ulaşılamadığı için sözlü bilgi verilememiştir. Kayitlardaki e-mail adresine 7 gun 24 saat , [email protected] , www.digiturk.com.tr ve 0212 4737373 Musteri Hizmetleri iletişim kanallarimizdan bize ulaşabilecegine dair bilgi gönderilmiştir. Saygılarımızla DIGITURK Musteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön