14 Şubat 2013

Digiturk Faturam 10 TL Fazla Geldi!

Eğer buradan da sorun çözülmezse kapatırım gider ne yapayım. Digiturk ve Doping internet 78 lira diye yanıltılıp üye oldum. Faturalarımın toplamı 88 lira geldi. Digiturk'u arıyorum bizim faturamız 41, 99 liradır dopingi arayın diyor. Dopingi arıyorum bizim faturamız 47 liradır Digiturku arayın diyor. Bir de bizim fiyatımız bu dopingi arayın diyorlar. İyi de ben bu hizmeti Digiturk'ten aldım dopingten banane beni niye muhattap ediyorsun dopingle sorunumu sen çözsene.

Soner 114 Okunma

Cevaplar

  • Digiturk Temsilcisi15 Şubat 2013

    Sayın S.K. ile 15.02.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Soner 14 Şubat 2013

    Bakın bütün gün sizinle uğraştım. Bilgi veriyorsunuz ama verdiğiniz bilgi benim sorunumu çözmüyor. Lütfen dikkatli okuyun çünkü çağrı merkezindeki arkadaşlar anlamıyor üstüne de bana trip atıyor. Ben digiturk bayisinde gördüğüm "Digiturk+internet 78 lira" kampanyasına başvurdum. bütün vergilerin ya da ekstra ücretlerin dahil olup olmadığı konusunda defalarca sorular sorarak digiturk bayi yetkilisinden teyit aldım. Yani ben Digiturk+internete 78 lira ödeyecektim. Bakın internet diyorum çünkü ben hangi firmadan internet hizmeti alacağımı ya da hangi hizmete kaç para vereceğimi bilmeden paketi satın aldım. Yani benim satın aldığım paketin tutarı (digiturk+internet) 78 lira olacaktı. Başka da bir şey bilmiyorum. Sonra internet hizmetinin dopping tarafından verildiğini öğrendim. Eyvallah geç de olsa geldiler bağladılar gittiler. Şimdi sorun şurada başlıyor. digiturk faturası 41,99, internet faturası 47 lira geldi. toplamda 88,99 yapıyor. Benim için hangi firmaya ne kadar vereceğim önemli değil. çünkü ben DİGİTURK İLE TOPLAMDA 78 LİRAYA ANLAŞTIM!!!! şimdi her iki firmayı da arıyorum. Kendi fiyatlarının doğru olduğunu söylüyor. Ben de doğal olarak sorunu Digiturk'ün çözmesini bekliyorum. Çünkü ben EN BAŞTA DİGİTURK+İNTERNET HİZMETİNİ ONLARDAN ALDIM. Şimdi gelmiş bana diyorsunuz ki fazla parayı dopping firması alıyor. Sorunu onlarla çözün. E peki onlara ne diyeyim ben? ben internete ve digiturke ne kadar para vereceğimi başta bilmiyordum ki! Benim bildiğim tek fiyat DİGİTURK+İNTERNET=78 LİRAA!!! Rica ediyorum bu sorunu çözecek şekilde aramayacaksanız beni, "BİLGİ VERMEK İÇİN" aramayın."bizim yapabileceğimiz bir şey yok" diye aramayın. Yazdıklarımı anlamaya çalışın çağrı merkezinizdeki kızlar gibi davranmayın. Son kez tekrar ediyorum ben bu hizmeti digiturk'ten aldım sorunumun da digiturk tarafından çözülmesini bekliyorum. Doping beni hiç bağlamaz.

  • Digiturk Temsilcisi14 Şubat 2013

    Sayın S.K. ile 14.02.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Soner 14 Şubat 2013

    Aynı mesajı iki defa gönderince sorun çözülmüş mü oluyor? Ne kadar çözüm odaklısınız öyle

  • Digiturk Temsilcisi14 Şubat 2013

    Sayın S.K. ile 14.02.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Soner 14 Şubat 2013

    Evet verildi. Sorun çözüldü mü? Hayır. Ben 78 lira üzerinden anlaşmışım, daha sonra yalın internetin 10 lira daha pahalı olduğu ve telefonla bunun bana bilgilendirmesi yapıldığı ve onayımın alındığı söylenmiş. Bu mu sizin çözüm anlayışınız? Israrla daha en başında ev telefonumun olmadığını ve 78 liranın üzerine her hangi bir ücret alınıp alınmadığını sormama rağmen onay alındığını iddia ediyorsunuz. Hayır efendim sorunum çözülmedi.

  • Digiturk Temsilcisi14 Şubat 2013

    Sayın S.K. ile 14.02.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön