07 Aralık 2015

Digiturk "Dilediğin Zaman" Uygulaması Çalışmıyor!

Digiturk IQ Plus internet bağlantılı kutum var yaklaşık 1 haftadır dilediğin zaman seç izle ve portal uygulamaları çalışmıyor. Kayıtlarında da mevcuttur defalarca Digiturk'ü aradım ama sorunum çözülmedi son aşamada bana 25 TL servis ücretli olarak teknik servis göndereceklerini sorunun çözülebileceğini ilettiler.

Ben ücretsiz normal bir uydu alıcısı kullansam sorun etmem ama her ay ücret ödediğimiz bir platformun bize hizmet sunması için para talep etmesine bir anlam veremiyorum bana ücretsiz hizmet sunmayan Digiturk'e teşekkürler!

Ozkan T. 45 Okunma

Cevaplar

  • Ozkan T.19 Aralık 2015

    Yaklaşık 1 aydır sonuçsuz çözüm yok bana para öde yapalım diyorlar ben bozmadığım şeyin servis bedelini ödememe taraftarıyım!

  • Digiturk Müşteri Temsilcisi11 Aralık 2015

    Sayın Ö.T.' a irtibat bilgilerinden ulaşılamadığı için sözlü bilgi verilememiştir. Kayitlardaki e-mail adresine 7 gun 24 saat , destek@digiturk.tv , www.digiturk.com.tr ve 0212 4737373 Musteri Hizmetleri iletişim kanallarimizdan bize ulaşabilecegine dair bilgi gönderilmiştir. Saygılarımızla DIGITURK Musteri Hizmetleri

  • Ozkan T.10 Aralık 2015

    şikyetimle ilgi olumlu bir dönüş yok! yaklaşık 2 haftadır hizmet alamıyorum dilediğin yerde çalışmıyor boşuna fatura ödüyoruz

  • Ozkan T.10 Aralık 2015

    şikyetimle ilgi olumlu bir dönüş yok!

  • Ozkan T.07 Aralık 2015

    Evet bana 25 ücret alınacaktır bilgisi verildi alıcaz o parayı sizden diyorlar memnuniyet bizim için önemsiz biz parayı alır işimize bakarız diyorlar tekrar söylüyorum alınan servis bedeli etik değil ödememe taraftarıyım

  • Digiturk Müşteri Temsilcisi07 Aralık 2015

    Sayın O.T. ile 07.12.2015 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön