13 Eylül 2013

Digiturk 3 Ay Üyeliği Dondurduğu Halde 3. Ay Fatura Geldi!

10056**** Nolu üyeliğimi Temmuz/2013 döneminde iptal etmek istedim. İptal etme nedenim, biten taahhüdümü bana bilgi vermeden yenilemeleriydi. Ancak iptal etmem durumunda bilmem ne kadar ücret yansıtırız dediler. Bunun yerine 3 ay donduralım istersen dediler. Ben de bu durum ile uğraşmamak için dondurun dedim.

Temmuz ve ağustosta fatura gelmedi ama eylülde, hiçbir şekilde cihazı açmamama rağmen fatura yansıttılar. İptal için aradım 45 dakikada ilgiliye bağlanabildim. Bana 2 ay dondurma hakkım olduğu söyledi beyefendi. Ben de telefon kayıtlarını dinleyin, zaten dondurma teklifi sizden geldi dedim. Kayıt açalım size dedi. Geri dönen olmadı. Durumun gidişatından bilgi vereceğim.

Aydin 51 Okunma

Cevaplar

  • Aydin 07 Ekim 2013

    Digiturk arayacak diye hazırolda mı bekleyeceğiz. Ben arayınca muhatap bulamıyorum. Her aradığımda kayıt açalım diyorlar. Tarafınızdan otomatik olarak yenilenen taahütümün biteceği tarihi iple çekiyorum.

  • Digiturk Temsilcisi03 Ekim 2013

    Sayın G.T.G. a irtibat bilgilerinden ulaşılamadığı için sözlü bilgi verilememiştir. Kayitlardaki e-mail adresine 7 gun 24 saat , [email protected] , www.digiturk.com.tr ve 0212 4737373 Musteri Hizmetleri iletişim kanallarimizdan bize ulaşabilecegine dair bilgi gönderilmiştir. Saygılarımızla DIGITURK Musteri Hizmetleri

  • Aydin 30 Eylül 2013

    Bilgi verildiği doğru :) fazla fatura ile ilgili afiyet olsun demedikleri kaldı..

  • Digiturk Temsilcisi26 Eylül 2013

    Sayın A.G. ile 23.09.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Aydin 17 Eylül 2013

    Telefonda yarım saat kadar bekledikten sonra tekrar görüşme fırsatı buldum. Bir kayıt daha açtılar :) faturayı 16.09.2013 tarihinde ödemek durumunda kaldım. aynı tarihte cihazı açtım (3 aydır açmıyorum) maç yayınına kapalıydı. kurumsallığın ne derecede olduğunu siz hesap edin..

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön