16 Mart 2013

Digiturk 3 Ay Bedava Dediler 2 Ay Sonra Fatura Gönderdiler!

Digiturk üyeliğimi aralık 3 itibariyle başlattım görüştüğümde bana ilk üç ayın bedava olduğu söylenmişti ama aralığın 20 sinde tarafıma fatura gönderildi Digiturk'u aradığımda bu faturayı ödeyin sonrasında üç ay bedava denildi şimdi mart itibariyle tarafıma tekrar fatura gönderdiler resmen yanıltıldım böyle bir şey olacağını bilseydim kesinlikle üye olmazdım 3 ay bedava deniliyor 2 ay dolmadan fatura gönderiyorlar açıkçası beklemiyordum müşteri hizmetlerini aradığımda aralık ayındaki faturada bir problem olduğunu söylüyor ben şimdi gereken yerlere şikayetimi yapacağım.

Hediye 32 Okunma

Cevaplar

  • Digiturk Temsilcisi19 Nisan 2013

    Sayın G.T ile 19.04.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Hediye 19 Nisan 2013

    ön ödemeden bahsediliyor bana bu yıl son ayım aralık ben aralık ayı sonunda tarafıma fatura gönderilirse ozaman direk elimdeki tüm faturalarla tüketici mahkemesine başvuracağım bilginiz olsun önce parayı ödüyorum sonra izliyorum bana bunu savunuyosanız aralık ayı sonunda iptal ettirdiğimde bana fatura göndermeyeceksiniz galiba umarım böyledir.

  • Digiturk Temsilcisi28 Mart 2013

    Sayın H.T ile 16.03.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

  • Digiturk Temsilcisi28 Mart 2013

    Sayın H.T ile 16.03.2013 tarihinde yapılan telefon görüşmesinde DIGITURK üyeliği hakkında bilgi verilmiştir. Saygilarimizla, DIGITURK MUSTERI HIZMETLERI

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön