01 Haziran

1850 TL verip yaz sezonunda postal siparişi verdim. İnternet mağazasından kullanılmış ürün gönderdiler. Hiçbir kuruma da güvenemeyeceğiz artık ya. Urunu çok hızlı kargoladılar ancak gelen utun tam bir hayal kırıklığıydı ezilmiş ayrıca derisinde de kusur var. Yazık

Desa Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 30 sa 55 dk
Desa Logo
03 Haziran 10:51

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konu ile ilgilenilerek en kısa sürede dönüş sağlanacaktır Sağlıklı günler dileriz.

Desa Logo
05 Haziran 16:31

Sayın Yetkili, Müşterinin E-mail adresine gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Müşteri İlişkileri.. Desa Deri A.Ş.

Desa - Müşteri Mağduriyeti

6 gün önce

Bu ay içinde Palladium şubesinden terlik aldım. İlk giymeye derisi çatladı. Hemen mağazaya götürdüm. İncelemeye gideceği söylendi. Sonrasında mağazaya uğramam gerektiği şeklinde mesaj geldi. Aynı şubeye gittim. İstediğim ürün ellerinde olmadığını ancak ertesi gün sorgulatıp ona göre sipariş geçilebi...

29 Ağustos

Desa deri Marmara Park'tan almış olduğum deri montun kusurlu ve hasarlı olarak kargo ile gönderildi. Yaklaşık 4 aydır, ürünümün iadesi için bekliyorum. Mağaza müdürü hiçbir yardımda bulunmayarak, üstü kapalı iade yapılmayacağı yönünde beni uyardı. Aldığım ürün giyilmeyecek kadar kötü ve kusurlu.

Desa Deri 'nin Müşteriye Verdiği Değer

26 Temmuz

Desa internet mağazasından şubat ayında bot aldım, 2 adet üstelik... Birini çok ağır gelmesine rağmen 'ayakta çok fark etmem belki' diyerek giydim. Ancak o gün tonlarca yük bağlanmış, beni yere çekiyor şekilde gezindim. Giydiğim için onu iade edemedim, ancak diğerini hemen iade ettim. Ben 55 yaşında...

1 Yorum

İsmail

Biz patronlarına, değişim yapmayıp tamir ettikleri ürünü hediye ettik. Tamirli ürünü kabul etmedik 1 kere giyilen ayakkabının altları nasıl açılır anlaşılır gibi değil insanlar parayı sokakta mı topluyor çok ciddiyetsiz bir firma hatalı ürettikleri ürünü sanki biz ürettik.

Desa Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı