Desa Hesaba Giriş Yapamıyorum

03 Haziran

Hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum ama şifremi unuttuğumdan dolayı giremiyorum. E-postaya yeni link gönderiyorum ama gelmiyor. Hesaba da giriş yapamıyorum. Bir siparişte veremiyorum. Böyle kaldık. Önceden kapıda ödemede vardı şimdi de yok bu kadar şikayet varken nasıl güveneceğiz.

Desa Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 30 sa 55 dk
Desa Logo
03 Haziran 10:44

Değerli Müşterimiz, Bidiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konu ile ilgilenilerek en kısa sürede dönüş sağlanacaktır Sağlıklı günler dileriz.

Desa Kullanamadığım Ayakkabının İadesi Gerçekleşmiyor!

4 gün önce

Desa Ayakkabımın İadesini Almıyor! Desa'dan aldığım ve ertesi gün birkaç saatliğine kullandığım ayakkabı, ayağımın arka tarafında çok ciddi yaralanmaya sebep oldu ve derhal ayakkabımı değiştirmek zorunda kaldım. Desa'ya ayakkabıyı geri götürdüğümde iade alamadığını bildirdi. Bu konunun çözüme kavu...

Desa / 5 Aydır Ücret İademin Yapılmaması

4 gün önce

4 Mayıs 2023 tarihinde Bodrum Midtown AVM Desa mağazasından eşime bir ayakkabı aldım, ayakkabının daha ilk kullanımdan alt bölümü komple çıktı ve mağazaya geri götürdüm. Mağaza değişim onayı için göndereceğini söyledi ve bana dönüşü mesaj ile 31 Mayıs'ta yaptılar. Mağazaya gittiğimde değişim onayı g...

Desa Mağazalarınız Sorumsuz Çalışanlarınız Defolu Ürünleriniz Var

5 gün önce

Gaziantep sanko AVM'de Desa'dan spor ayakkabı aldım. Ürünü bir kez giydim ve ayağımın her yeri su topladı. Ürünün değişimini istedim, ne iade ne değişim hiçbir şey yapılmadı. Tamirat yapıldı denildi, şimdi ayağıma giydiğimde ise daraltmışlar ve ayağımdan ayakkabı çıkıyor.

1 Yorum

İsmail

Biz patronlarına değişim yapmayıp tamir ettikleri ürünü hediye ettik tamirli ürünü kabul etmedik 1 kere giyilen ayakkabının altları nasıl açılır anlaşılır gibi değil insanlar parayı sokakta mı topluyor

Desa Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı