Desa Deri Bakım İçin Verdiğim Montun Rengini Değiştirdi

25 Mayıs

Desa Deri Samsun Piazza AVM şubesine deri montumu her yıl olduğu gibi bakım yapılması için bıraktım. Ürün geri geldiğinde talebim olmadığı halde başka bir renge boyanmıştı. Yani montum artık farklı bir renkte ve çok kötü boyanmış. Ben elime ayakkabı boyası alıp kendim boyasam daha iyi boyardım. Ürünü teslim almadım hala mağazada duruyor. 18 Mayıs'ta çağrı merkezini arayıp durumu bildirdim ancak henüz bir dönüş almadım. Ürün inceleme ve tamir fiş no: 533326 iletişim: 0530*****24

Desa Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 30 sa 55 dk
Desa Logo
03 Haziran 10:56

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konu ile ilgilenilerek en kısa sürede dönüş sağlanacaktır Sağlıklı günler dileriz.

Desa İade Kabul Etmiyor

22 Ağustos

16.08.2023 tarihinde internet sitenizde gördüğüm lacivert süet ayakkabısını almak için Sankopark'ta bulunan mağazanıza gittim. Lacivert ayakkabı ellerinde yoktu, getirebileceklerini söylediler. Ayrıca kampanya olduğunu yanında bir ayakkabı daha almamın uygun olacağını söylediler. Çok içime sinmese d...

Desa Ayıplı Mal Satan Firma

19 Mart

Vadi İstanbul Desa Mağazasından iki ay kadar önce iki adet bot bir tane de deri mont aldık. Satış yapan personel satış sürecinde ilgililerdi. Ancak o ilgiyi satış sonrasında göremediğimizi paylaşmak istedim. Alınan botlardan bir tanesini ertesi gün ancak öğlene kadar giyinebildim. Her iki ayağımın a...

29 Ağustos

Desa deri Marmara Park'tan almış olduğum deri montun kusurlu ve hasarlı olarak kargo ile gönderildi. Yaklaşık 4 aydır, ürünümün iadesi için bekliyorum. Mağaza müdürü hiçbir yardımda bulunmayarak, üstü kapalı iade yapılmayacağı yönünde beni uyardı. Aldığım ürün giyilmeyecek kadar kötü ve kusurlu.

1 Yorum

İsmail

Biz patronlarına, değişim yapmayıp tamir ettikleri ürünü hediye ettik. Tamirli ürünü kabul etmedik 1 kere giyilen ayakkabının altları nasıl açılır anlaşılır gibi değil insanlar parayı sokakta mı topluyor çok ciddiyetsiz bir firma hatalı ürettikleri ürünü sanki biz ürettik.

Desa Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı