Deniz sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 12:01

Dermoeczanem paket özensizliği yüzünden kargom elime dahi ulaşamadan geri gönderildi. Aldığım ürünlere ulaşabilmek için mağdur bırakılıyorum. Yaşanılan problemden ben sorumluymuşum gibi kargo şirketinden sipariş verdiğim, (elime dahi geçmeyen) ürünlerin onlara geri gitmesini beklemeliymişim? Mağdur olan kişi ben iken umursamazca ilgileniliyor. Yenisini göndermeleri için sorumsuzlukları yüzünden kargo şirketinden geri gönderilen paketin ellerine ulaşması gerekiyormuş. Tüketici yine mağdur kısacası. İlk siparişimde karşılaştığım özensizlik.

20 Ağustos 2024 13:03

Dermoeczanem yine şaşırtmadı. 1. Siparişimde özensiz kargo vs yüzünden siparişim elime neredeyse 1 Haftada ulaştı ve tabi o süreçte göndersinler diye her saniye iletişime geçtim+Şikayetvar'a yazdım. Bir şans daha verip 2. Bir sipariş oluşturdum ve yine aynı ilgisizlik ve özensizlikle karşı karşıyayım. 2 gündür kargoya verilmesini bekliyorum ayrıca siparişi oluşturduğum an Dermoeczanem'e ulaşıp elime erken ulaşması gerektiğini belirttim :d onlar da çok ilgiliymiş gibi hazırlayan arkadaşları bilgilendirdik dediler. Ancak hala kargoya dahi verilmedi 2. Gün bitiyor. Bir şikayete de yanıt vermişler bu tür durumları bize bildirdiğinizde muhakkak ilgileniyoruz diye. Asla ilgilenmiyorlar arkadaşlar müşteri hizmetleri de asla yardımcı olmuyor. Başka bir firmadan gece verdiğim siparişim bile sabahına kargoda olabiliyorken ben neden günlerce kargoya vermelerini bekliyorum. Siparişlerimi özellikle erken bir tarihte vermiştim ki hızlıca ulaşsın elime diye. Ancak Dermoeczanem müşteri kaybetmekten hiç korkmuyor ve bu kadar şikayete rağmen kendini asla düzeltmiyor.

08 Temmuz 2024 08:40 (Şikayetten 1 gün sonra)
08 Temmuz 2024 14:48

Ürünün teslim edilme ihtimali olması kaynaklı gönderim sağlamıyoruz derken? Kargo ile iletişime geçtim zaten siparişiniz için iptal işlemi uygulandı alıcınızla iletişime geçip yeni paket talep edebilirsiniz diyorlar? O paketin elime geçmeyeceği kesin zaten. Sizlerin sorumsuzluğu yüzünden böyle mağdur bırakılıyorum. Süreci uzatıyorsunuz böyle bir sorumsuzluk olamaz yaptığım ilk siparişte yaşadığım şeye bakın. Tamamen mağdur olmama rağmen telafi edilecek hiçbir şey yapmıyorsunuz nasıl bir firmasınız siz!

08 Temmuz 2024 15:41
08 Temmuz 2024 16:04
Dermoeczanem Ürünümü Göndermiyor Paketlemeleri Yüzünden Ürünüm Gelmedi

Siz gelip suçun kargo firmasında olduğunu söylüyorsunuz. Kargo firması ise beni geri size yönlendiriyor. Yaşadığım çirkinliğe inanamıyorum. Kargo firmasıyla iletişime geçtiğimde de. Gerekli bilgilendirmelerin yapıldığını ve iptal edildiğinin bilgisinin sisteme girildiğini söylüyorlar. Kimse problemi ve mağdur bırakılışımı telafi etmek adına bir şey yapmıyor. Sizler de anladığım kadarıyla ürünü en geç nasıl gönderebilirsiniz bunun peşindesiniz. İptal edilen kargo sanki bana ulaşacakmış da ben ona rağmen yeni ürün talep ediyormuşum gibi davranıyorsunuz inanamıyorum bu ilgisizliğe müşteri memnuniyetine böyle mi değer veriyorsunuz bu yaptığınız yanlışla beraber birden fazla müşteri kaybedeceksiniz değer mi oyalamaya bir insanı bu kadar. Kargo ve sistemle ilgili görüntüleri de ekledim. Madem talebime inanmıyorsunuz buyurun kargo ile iletişime geçin.

09 Temmuz 2024 09:56

Merhaba, Kargo firmasıyla dün tekrardan görüşülüp sistem üzerinde iade işlemlerinin güncellemesi yaptırılmış olup paketiniz hazırlanarak dün kargo firmasına verilmiştir. Bugün kargodan çıkışı sağlanacaktır.

18 Ağustos 2024 15:53

Gülay sonuçtan çok memnun