Derimod'dan internet üzerinden 420 liraya aldığım bot bir günlük kullanımdan sonra sağ ve sol içkısımları açıldı, işin saçmalığı 3-4 saatlik bir kullanım bu. Botu geri iade etmek istediğimde mağaza aracılığıyla incelemeye göndereceğiz dediler 21 iş günü bekleme süreci olduğunu söylediler. Tamirat kabul etmediğimi belirtmeme rağmen, ürününüz tamir veya değişim olacak dediler. Geri iade söz konusu bile değil böyle bir saçmalık olabilir mi? Ürettiğiniz kalitesiz ürünün cezasını biz mi çekeceğiz?
Şu an bot incelemeden dönüyor, Samsun Derimod mağazası bana haber verecekmiş, tamirat veya değişim diye, bir günlük kullanımdan sonra, orası burası dağılan botu yapıştırıp, geri gönderseniz veya değiştirseniz ne olur, diğeri sanki çok farklı olacak. Müşteri memnuniyeti sıfır, mağduriyet had safhada. Aldığıma pişman oldum, bir daha cüzdan bile almam bu markadan.
Derimod'dan internet üzerinden 420 liraya aldığım bot bir günlük kullanımdan sonra sağ ve sol iç kısımları açıldı, işin saçmalığı 3-4 saatlik bir kullanım bu. Botu geri iade etmek istediğimde mağaza aracılığıyla incelemeye göndereceğiz dediler 21 iş günü bekleme süreci olduğunu söylediler. Tamirat kabul etmediğimi belirtmeme rağmen, ürününüz tamir veya değişim olacak dediler. Geri iade söz konusu bile değil böyle bir saçmalık olabilir mi? Ürettiğiniz kalitesiz ürünün cezasını biz mi çekeceğiz?