11 Kasım 2020 tarihinde 1498999990424491 sipariş no ile internet sitesinden bir adet bot siparişi verdim. Bugün bot elime ulaştı ama hem başka model hem de farklı bir numara yollamışlar. Ürünindirimliydi sadece bu sebepten dolayı bilinçli olarak farklı bir model yollanmış olduğunu düşünüyorum. Aynı ürünü tekrar almak istediğimde ciddi bir fiyat farkı çıkıyor. Madem ürünü satmak istemiyorsunuz neden günlerce indirim mailleri yolluyorsunuz. Tekrar iade ile bizleri uğraştırıyorsunuz. Kurumsallıktan uzak bir firma.
11 Kasım 2020 tarihinde 1498999990424491 sipariş no ile internet sitesinden bir adet bot siparişi verdim. Bugün bot elime ulaştı ama hem başka model hem de farklı bir numara yollamışlar. Ürün indirimliydi sadece bu sebepten dolayı bilinçli olarak farklı bir model yollanmış olduğunu düşünüyorum. Aynı ürünü tekrar almak istediğimde ciddi bir fiyat farkı çıkıyor. Madem ürünü satmak istemiyorsunuz neden günlerce indirim mailleri yolluyorsunuz. Tekrar iade ile bizleri uğraştırıyorsunuz. Kurumsallıktan uzak bir firma.