Derimod Bot Bir Ayağı 38 Numara İken Diğer Ayağı 39 Numara Olarak Geldi
930görüntüleme

Siparişlerimden bir tanesi hala ortada yok ve müşteri hizmetleri, en fazla 72 saat içerisinde tarafımla iletişime geçileceğini söylemişti. 72 saat yerine bu durumu hızlandıracaklarını söylediler fakat gelgelelim ki arayan kimse yok. Mağduriyetim ne zaman giderilecek acaba!

12 gün oldu ve ortada ne satın aldığım ürün var ne de para iadesi! Sattıkları ayakkabıdan kimsenin haberi yok, haberi olanları da zaten farklı çift gönderiyorlar. Sanki Derimod pazarda tezgah açmış.
Derimod'dan 17.01.2021 tarihinde iki adet bot satın aldım, botlardan birinin bir ayağı 38 numara iken diğer ayağı 39 numara olarak geldi. Bu konu hakkında firmayla iletişime geçtim ve ürünü iade edip aynısından tekrar sipariş etmemi söylediler. Aynı iki ürünü 21.01.2021 tarihinde tekrar sipariş verdiğimde ise ürünlerin sadece bir tanesi tarafıma gönderildi. Bu nasıl bir ciddiyetsizliktir ki ilk seferinde aynı ürüne farklı numaralar yollarken ikinci siparişimde satın aldığım bir ayakkabıyı yollamıyorlar. Asıl komik olan şey şu ki: ben ikinci kargom gelmeden önce müşteri hizmetlerini aradım, ve iki siparişim arasındaki ağırlık, desi farklı olduğunu ve bu yüzden bana gelecek ayakkabıların birinin eksik olabileceğini söyledim, fakat görüştüğüm bayan, ürünlerde bir sıkıntı olmadığını ve iki ürünün de elime ulaşacağını çok emin bir şekilde söyledi.
Fakat gelgelelim ki ürünlerin bir tanesi ortada yok. Müşteri hizmetlerinin de birbirinden haberi yok. Bu ciddiyetsizlik Derimod'a asla yakışmıyor ve acilen çözüm istiyorum. Müşteri hizmetlerinin her seferinde sunduğu çözüm yolu ise siparişinizi iade edin ve tekrar sipariş verin. Çocuk oyuncağı mı bu ben aynı siparişi 3 kere iade edip tekrar satın alacağım? Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz? Bir daha Derimod'dan alışveriş yapmam.