Denizbank Yıllık Kart Ücreti Kesilmesi

30 Mayıs

Sonu 8504 ile biten Denizbank kredi kartıma yıllık üyelik ücreti olarak 15 Nisan 2023 tarihinde 345.50 TL yıllık üyelik yansıtıldı. Bu kart tarafıma verilirken ücretsiz olduğu belirtilmişti. Bu paranın aşağıda belirtilen kanun hükümleri gereği ekstra hiçbir şarta bağlanmaksızın iptal edilmesini istiyorum. Tüketici kanunu 28 Mayıs 2014 31. Madde 3. Fıkra Kart çıkaran kuruluşlar tüketicilere yıllık üyelik aidatı Ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı sunmak zorundadır. Üyelik ücreti olarak kartıma yansıtılan 345.50 TL yıllık aidat ücretini ve varsa faizini silinmesi ve kartıma yansıtılmaması hususunda gereğinin yapılmasını eğer yapılmayacaksa kredi kartımın iptalini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti ® gibi ilgili yerlere şikayet edeceğimi söylemek isterim. Bu durumun çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum.

Denizbank Yıllık Kart Ücreti Kesilmesi
Denizbank Logo
30 Mayıs 18:00

Denizbank Kredi Kartı Yıllık Üyelik Ücreti

1 gün önce

Denizbank kredi kartım 9766 ile biten kartımdan 14 Eylülde 473 TL ücret kesilmiş kesilen paranın kartıma iade edilmesi istiyorum. Tüketici Kanunu 28 Mayıs 2014 31. Madde 3. Fıkra: Kart çıkaran kuruluşlar, tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi ka...

Denizbank Kredi Kartı Yıllık Üyelik Ücreti

Denizbank Kredi Kartı Aidatı Aldı!

1 gün önce

Denizbank'ta emekli maaş müşterisi olmama rağmen, son dört hanesi 9688 olan kredi kartımdan 171,5 TL "yıllık kart ücreti" adı altında para almış. Limiti bu kadar düşük bir karta kesilen kart aidatının iadesini, iade edilmediği takdirde kartımın iptal edilmesini talep ediyorum.

Denizbank Kredi Kartımdan Yıllık Kart Ücreti Aldı

1 gün önce

Denizbank'ta emekli maaş müşterisi olmama rağmen, son dört hanesi 2770 olan kredi kartımdan 440 TL "yıllık kart ücreti" adı altında para almış. Limiti bu kadar düşük bir karta kesilen kart aidatının iadesini, iade edilmediği takdirde kartımın iptal edilmesini talep ediyorum.

Denizbank Kredi Kartımdan Aidat Aldı

1 gün önce

Denizbank'ta emekli maaş müşterisi olmama rağmen, son dört hanesi 0884 olan kredi kartımdan 418,5 TL "yıllık kart ücreti" adı altında para almış. Limiti bu kadar düşük bir karta kesilen kart aidatının iadesini, iade edilmediği takdirde kartımın iptal edilmesini talep ediyorum.

0 Yorum

Denizbank Şikayetvar üye markasıdır