Denizbank Şube Devri Sorunu ,2 Ayda Çözülmedi
Değerli Müşterimiz, ilettiğiniz bildiriminiz Bankamıza ulaşmış olup incelemelerin başlatılması amacı ile kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz hakkında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikâyet, öneri ve taleplerinizi www.denizbank.com.tr internet sitemizde yer alan ”Deniz Dinliyor” linkinden “Müşteri Memnuniyeti Formu” ya da 0850 222 0 801 numaralı ’’Önce Müşteri Hattı’ndan bize iletebilirsiniz.’’ Saygılarımızla, DenizBank A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü
Ocak ayından beri şube devri yapılamıyor. Bursa beşevler şubesinde hesap açılışı olmuştu yıllar önce. Ben yıllardır Trabzon'da yaşıyorum. Ocak 2023 de ticari hesap açmak için Trabzon şubeye başvuru yaptım. Devir yapıldığını ama güncelleme yapılmadığını söylüyorlar. Sürekli şubeye gidiyorum hep aynı cevap. Ticari hesabı açamıyoruz çünkü şube kodu hala Bursa beşevler görünüyor. Böyle kötü bir sistem görmedim. Bu durumun acilen çözülmesini istiyorum. Çözülmediği takdirde kullandığım kredi kartını iptal edip, bankanızla çalışmayacağım.