Denizbank ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
1 Destekçi

Denizbank Bilgim Dışında Yapılan Harcamalar!

İlknur
İlknur 14 Mart 11:55

Denizbank'tan tarafıma gelen kredi kartını kullanıma açmadan kestim attım 5 ay sonra kredili hesabı ürününüze ilişkin gecikme bulunmaktadır diye mesaj geldi merkezi aradım borcunuz var şubeye gidin dediler fakat banka ile alakam asla olmadı kapısından girmedim asla çalışmadım kullanıma açmadığım karttan borç bana ait olmayan abonelikle alakam olmayan doğalgaz faturası mevduat hesabı açılmış buradan para kullanılmış daha sonra faturalar taksite bölünmüş bu bölme işleminden faiz uygulanmış bunların hiçbirinden bilgim yok ana para faiz ücretleri ile tarafıma 9450 TL borç işlenmiş şubede çıktı tüm yetkili birimlere başvurdum fakat verilen cevap siz borcu yatırın siciliniz bozulmaması tarafınıza bir işlem yapılmaması için işlemler sonuçlanınca tarafınıza iade olursa yaparız deniyor hiç alakam olmayan bilgim dışında ki işlemler için tek çözüm ödeme yapacakmışım çok sıkıntıdayım bir an önce hatanın düzeltilip mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Denizbank Logo
Denizbank14 Mart 12:27
İlknur
İlknur07 Nisan 09:59
Denizbank Bilgim Dışında Yapılan Harcamalar!

Şikayetim üzerine kredi kartınızdan tahsil edilen 82,22 TL iade edilmiştir diye mesaj geldi fakat bana başkasına ait 8000 doğalgaz faturası 1700 faizi ödettirdiniz bilgim olmayan mevduat hesabı buradan kullanılan para takside bölünen faturalar hepsini bilgim dışında yapılıyor bana bu işlemlere 1700 TL faiz yansıtılıyor karşılığında 82,22 TL ödeniyor. İtirazınız incelenmiş olup yapılan işlemlerin bilgim tarafından yapıldığına dair mesaj çekmişsiniz bir defa dahi aranmadım ne de bankanıza geldim ne de bana mevduat hesabı açın dedim sadece kart başvurusu yaptım bu şekilde insanları oyuna getiriyor zorla ödeme yaptırıyorlar. Denizbank müşteri memnuniyet mantığı bu kadar. Hiçbir şekilde mağduriyetim giderilmedi

• profile
1 Destekçi

3 gün önce

Denizbank Blokeli Kredi Kartı

Denizbank kredi kartımı kullanamıyorum. Hesap blokeli diyor kart borcumun tamamını ödedim fazlası ile yatırdım ama henüz açılmadı müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum. Kart limitim çok yüksek ama kullanamıyorum. Olumlu bir dönüş bekliyorum

2 hafta önce

Denizbank Kullanılmayan Kredi Kartına Borç Gelmesi

Denizbank'a ait hiç kullanmadığım kredi kartına 430 lira borç geldiğini öğrendim. Zarfını dahi hiç açmadığım, hiç kullanmadığım kredi kartına nasıl borç gelebiliyor? Böyle bir saçmalık görmedim. Bu durumun düzeltilmesini ve ilgili kartın kapatılmasını istiyorum.

2 hafta önce

Denizbank Kredi Kartı Yapılandırması

Denizbank kredi kartı yenileme ile bu ay bitmiş olan kart borcum ne zaman açılır, açılmayacaksa da ne zaman bize kesin ve net cevap gelir? Denizbank her zaman sorunlu ve sıkıntılı bir banka olmaktan ne zaman vazgeçecek? Teknoloji de geri, hizmetlerde geri, her yerde geri kalmış bir banka.

05 Mayıs

Denizbank Bloke Sevdasından Vazgeçsin

Denizbank kredi kartımı kullanamıyorum. Borcumda yok, blokemi kaldırır mısınız? Müşteri hizmetleri yardımcı olamadı. Başka bir bankada bu sorun yaşanmazken sizde neden bu tür problemler yaşanıyor? Anlamış değilim. Ödemeyi yapıp kartın borcunu kapatalı aylar oldu, blokeyle ilgilenen yok

Denizbank Bloke Sevdasından Vazgeçsin
03 Mayıs

Denizbank Kredi Kartı Bloke Ve Kart İptali

Opar Denizbank Bonus kartım, önceki aylarda ödeme düzensizliği nedeniyle bloke edildi. Ancak bugün tüm kart borcumu kapattım. Dönem içi ekstresi değil-Tüm kart borcumu. Müşteri hizmetlerini arayıp kartımın ne zaman kullanıma açılacağını sorduğumda "d, ger bankalardaki tüm kredi kartlarınızın borcunu...