Denizbank ATM Para Yatırma

03 Mart 2023 21:23

Encard ile Denizbank ATM'sinde 10.02.2023 tarihinde 5500 ₺ tutarında para yatırırken ATM kapanıp parayı yuttu. İşlem sonunda inceleme başlatıldı ve tutar sadece 3270 ₺ olarak hesaplandı şeklinde tarafıma bilgi gönderildi. İtiraz talebi oluşturdum ancak ne yazı ki nasıl ve hangi mantıkla bir inceleme başlatıldıysa başka bir tutar tespit edilemedi şeklinde bilgi aldım. Sizin nasıl bir sisteminiz var ki parayı elli kere sayıp güvenlik kamerası önünde lastiğinden çıkarmış olduğum paranın 2230 ₺ eksik haliyle bana iadesini gerçekleştiriyorsunuz? Kurum olarak bu paraya mı kaldınız? Bu kadar mağduriyet sizce de fazla değil mi? Hesabıma derhal eksik paranın iadesinin yatırılmasını istiyorum! Tabi doğru inceleme eşliğinde malum sisteminiz baştan sona kurumsallıktan uzak.

29 Mart 2023 00:57

Encard ile 10.02.2023 tarihinde Denizbank ATM'si kameraları önünde lastiğinden çıkarıp ATM'ye bıraktığım 5.500 TL'yi ATM yuttu. Tarafımıza yalnız 3.270 TL iletildi. Konuyla ilgili onca talep oluşturmama rağmen tarafıma hep aynı bilgi iletildi. Kamera kayıtları incelenmesi talebini Enpara aracılığıyla Denizbank'a ilettim ancak bu talebe 24.03.2023 tarihi 15.50 saatindeki konuşmalar dinlenirse olumsuz yanıt verildiği teyit edilecektir. Denizbank 2 haftada çözeceğin şeyi 2 ayda çözemeyecek kadar boş bir kurumsun! Kamera kayıtlarını inceleyip el koyduğunuz 2.270 TL'yi tarafıma bir an önce iade ediniz!

29 Mart 2023 00:56

28 Mart 2023 14:48

06 Mart 2023 23:37

Encard ile 10.02.2023 tarihinde Denizbank ATM'sinde 5500 ₺ para yatırdım. Bu parayı lastiğinden çıkartıp yatırdım ve tutardan son derece eminim. ATM parayı yutunca talep oluşturdum ve hesabıma yalnız 3270 ₺ yatırıldı. Enpara üzerinden defalarca tekrar incelenmesi adına talep oluşturdum ve Denizbank tarafından ATM'de başka sıkışan para bulunmadığı şeklinde bilgi gönderildi. Buradan da şikayet oluşturdum ve tarafıma bankamla iletişime geçmem gerektiği yönünde bilgi verildi. Pardon ama ilgili kurum ve inceleme yapması gereken sizsiniz! Bir aydır mağdur ediyorsunuz! Derhal eksik olan tutarı bankama iade ediniz!

06 Mart 2023 16:41

04 Mart 2023 05:43 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, ilettiğiniz bildiriminiz Bankamıza ulaşmış olup incelemelerin başlatılması amacı ile kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz hakkında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, DenizBank A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

06 Mart 2023 17:23

Şikayetim doğrultusunda inceleme yapıp sonuca varacağınıza bankamla iletişime geçmem gerektiğini söylüyorsunuz. Defalarca bankam aracılığıyla şikayetimi yeniledim zaten! Çözün inceleyin artık şu durumu?!

Rabia

ATM'den para yatırdım 500 TL ve hala hesabıma geçmedi 3 ay oldu hala bir parayı geri iade etmediler

Zeynep

Siz ve sizin gibi birçok insan aynı mağduriyetle uğraşıyor. Gerçekten çok üzücü.

Denizbank Takibi Kaldırmıyor Findeks Puanı

Ufuk