Denizbank Aldatmacası, Denizbank Pişmanlıktır

02.05.2023 tarihinde Denizbank'ın çalışma arkadaşları tarafından kredi kartı aldım kredi kartına ihtiyacım yoktu fakat gelen iki kişi bana 20000 TL faizsiz kredi çekebileceğimi ve kartın hiçbir ücreti olmadığını kullanmak istemediğim takdirde bir yıl sonra otomatikman iptal olacağını söyledi. Buna i...
Denizbank 26 Mayıs 2023 tarihinde 5298*************59 numaralı kredi kartımdan kart ücreti kesmiş olup her yıl olduğu gibi iade ettiğiniz gibi tekrar iadesini talep ediyorum. Lütfen iade eder misiniz. Yıllardır bankanızla çalışıyorum. Hiçbir ödememi aksatmadım
Denizbank deprem nedeniyle erteleme talebinde bulundum işleme alındı dediler defalarca telefonda müşteri temsilcisi görüştüm işleme alındı işleme alındı denildi iki günce ihtar mektubu geldi teşekkürler Denizbank. İlgiliniz Alakanız için. İnsanlar zor durumda
Kredi kartımdan sürekli KDV faiz adı altında para kesiliyor ve kart aidatı alınmış. Bu aidatsız bir karttı ve borcumu sürekli ödüyorum ama hala aynı yerde kalmaya devam ediyor. Müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. Mailde atıyorum dönüş yapılmıyor. Ne biçim iş bu?
15 bin tl olan kredi kartımdan nakit avans çekemiyorum. Bankayı arıyorum 4. Ay da çektiğinizi bir ay geçmesini söylüyor. Zaten bir ay geçmiş böyle saçmalık görmedim. Bu sorun devam edecekse böyle kredi kartımı kapatayım daha iyi insanları mağdur etmek böyle kolay mi
Denizbank'ın faizsiz 6 ay taksitli nakit avans kampanyasından faydalandım, daha doğrusu "faydalandığımı sandım".
Kampanyadan faydalanmak için ilk defa hesabımı açtırdım ve bir kredi kartı verdiler. Kart üzerinden 6 aylık taksitli, güya "faizsiz" nakit avansımı çektim.
Aradan birkaç ay geçti ve kampanyadan faydalanmak için mecburen almak zorunda olduğum kredi kartı için 389.50 TL yıllık kart aidatı yansıttıklarını gördüm.
İşin komik tarafı 6 ay faizli! Kredi çeksem daha az faiz öderdim. Bu düpedüz düz aldatmacadan, kelime oyunundan başka bir şey değil.
Yıllık kart aidatı için itiraz ettim, konu ile alakalı arayacaklarını söylediler fakat sadece bir "ses kaydı" ile olumsuz olduğunu öğrendim. Baştan aşağı tam bir fiyasko...
Borcum bitince bu banka ile hiçbir işim olmayacak ve çevremde asla tavsiye etmeyeceğim...