24 Ocak 2014

Denizbank KMH Limitimin Bana Bilgi Vermeden Düşürülmesi!

Haziran 2013 tarihinde Denizbank/Kartal Çarşı şubesinden tüketici kredisi talebim oldu. Ve talebim olumlu karşılanarak kredi kullandım ve bu hesabın eki olarak 600.-TL lik KMH limiti tanımlandı. 25.12.2013 tarihli taksitimi 03.01.2014 tarihinde şubeden yatırmama rağmen bana gecikme bilgisi geldi.

Şube ile görüştüm ve bana KMH için 270.-TL ve aralık ayı taksiti içinde 310 TL ödeyin dediler. Bugün iletişim merkezinden kredi limitimin düşürüldüğü bu nedenle hangi sebeple tahsilatları oraya aldığını öğrendim. Ancak dün şubedeki kişi bana bunu söylemedi. Ben 17 yıl bankacılık yaptım ve insanları bilgilendirmeden işlem yapan bankanızı tebrik ediyorum. İlgili şubenizden şikayetçiyim.

Özlem 215 Okunma

Cevaplar

  • Özlem 31 Ocak 2014

    Bana gelen cevap oldukça klişe ve genel olmuştur. Ben tüketici olarak bir markanın 3 ürününü kullanıyorsam ve ben bilgilendirilmeden KMH limiti kapatılıp, taksitli kredi ürünümde gecikme yaşatılıyor ise bunun sorumlusu ben olamam. Bu keyfi bir uygulamadır ve Tüketici Haklarına aykırıdır. Yine 5411 sayılı Bankalar Kanunu müşterinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyler. Bunun için ilgili bankanın ilgili şubesi KMH ve Tüketici Kredisi hesaplarıma ait hesap ekstrelerini (06/2013-01/2014) tarihleri arası olmak kaydı ile eposta olarak göndermelidir. İstanbul içi bir şubeden hesabıma gönderdiğim 60.-TL için 36.-TL masraf alıyor ise, hesap limitimi bana haber vermeden indiriyor ise bunun adı keyfiyettir ve yaptığı hizmet ile bağdaşmaz. Saygılar

  • Denizbank Temsilcisi28 Ocak 2014

    Müşterimiz Sn E. Müşterimizin ilettiği bildirimin incelemesi devam etmektedir. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra müşterimize sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Sayın Müşterimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi Bankamız internet sitesinde yer alan ”Önce Müşteri” linkinden ya da 444 0 801 numaralı Önce Müşteri Hattı’ndan iletebilirsiniz. İyi Günler Dileriz, DenizBank A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü 444 0 801

  • Özlem 28 Ocak 2014

    Çözüm uretilemedi ve yarın bu konuyu 5411, 4700 ve 4982 sayılı Kanunun kapsamında bddk ya bildirecegim

  • Denizbank Temsilcisi24 Ocak 2014

    Müşterimiz Sn Özlem E. tarafından iletilen bildirim bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra müşterimize sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Sayın Müşterimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi Bankamız internet sitesinde yer alan ”Önce Müşteri” linkinden ya da 444 0 801 numaralı Önce Müşteri Hattı’ndan iletebilirsiniz. İyi Günler Dileriz, DenizBank A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü 444 0 801

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön