06.11.2013 17:50 Denizbank benim 5377*** nolu telefonuma mesaj attılar. Mesajda aynen şunlar yazıyor Deniz bonus ile 25 TL bonus kasım sonuna kadar market giyim restaurant sektöründe tek seferde ve farklı günlerde 3 defa 75 TL harcamaya 25 TL bonus kazanmak için Kasım yazın 3280'e gönderin bende gönderdim yıllarca aynı telefon benim ve eşim adına bankada kayıtlı idi.
Şimdiye kadar o kadar kampanyaya katıldım böyle bir sorunla yaşamadım. Sorunu hallettik bu gelişte yok efendim harcama yapmadan mesaj atın o zaman benim 2 adet harcama boşa gidiyor. Böyle bir sorun ancak Denizbank'ta olur. Benim mağduriyetimin giderilmesi yoksa gelen mesaj ve konuşmalar kayıt altında.
Cevaplar
Denizbank Temsilcisi13 Kasım 2013
Müşterimiz Sn Nazan B. tarafından iletilen bildirim bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra müşterimize sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Sayın Müşterimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi Bankamız internet sitesinde yer alan ”Önce Müşteri” linkinden ya da 444 0 801 numaralı Önce Müşteri Hattı’ndan iletebilirsiniz. İyi Günler Dileriz, DenizBank A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü 444 0 801