iPhone 14 Plus
Yeni İphone 14 artık daha büyük. Daha büyük İphone daha uzun kullanım demek. İphohe 14 Plus’ın daha büyük piliyle 26 saate kadar video izleme ve gün boyu uzun kullanımın keyfini çıkarın. Hızlı şarj teknolojisi ile enerjiniz hiç bitmesin. Kulaklık, akıllı saat ve bütün harici bluetooth aygıtlarınıza Bluetooth 5.3 teknolojisinin kopmayan ve güçlü bağlantısı ile bağlanmanın keyfini yaşayın.

Alüminyum gövdesi ile elinize aldığınızda hayranlık uyandıran tasarımı na gelişmiş groilla Glass ile korunan ön cam eşlik ediyor. Super Retina XDR teknolojisi ile 6.7 inçlik oldukça büyük bir ekran boyutuna sahip İphone 14 Plus ile film izlemenin tanımını bir kez daha yapacaksınız. 800 Nit parlaklık HDR videolarda 1200 Nit değerlerine kadar çıkan ekranında gün ışığında bile en parlak görüntüyü elde edeceksiniz.
Mor-Mavi- Gece yarısı-Yıldız ışığı ve Product Red seçenekleri ile karşımıza gelen yeni Iphone 14 Plus üzerinde bulunan ekstra koruma Ceramic Shield ile bu zamana kadarki yapılmış en sağlam İphone ekranı.

Video çekerken titremelere son. Yeni aksiyon modu ile ultra stabilizasyon sağlayan yeni Iphone 14 Plus İphone 13 serisine göre daha büyük lenslere sahip. 12 mp ve 1.5 f değerine sahip ana kamerası ile sinematik modda hayalinizdeki içerikleri üretmeniz için istediğiniz her şey sahip. Photonic Engine düşük ışıkta %49 daha iyi fotoğraflar çekmenizi sağladığı gibi Tru-Depth teknolojisi ile ön kamera ile çoklu odaklama yeteneğine kavuştu. Artık çok daha fazla kişiyle çok daha özgün selfie ler çekin.

Telefonunuza su sıçrasın ama siz sakin olun. 6 metreye kadar 30 dakika suya dayanabilen IP68 sertifikası ile sudan tozdan etkilenmeden kullanın.
Yeni iPhone 14 Plus gücünü Iphone 13 Pro’dan alışık olduğumuz 5 çekirdekli GPU ya sahip A15 Bionic işlemcisinden alıyor. Yeni işlemcinin termal verimliliği arttırıldı, daha az ısınıyor ve daha uzun süre yüksek performans sağlayabiliyor. Yenilenen işlemciyle hızın keyfini yaşayın.

İphone 14 Plus’ın en yeni özelliği Kaza algılama sistemi ile kaza yaptığınızda uydu bağlantısı ile anında ilk yardım alın. İnternet veya hücresel bağlantı olmadan yerinizi bildirin.
Güncellenen IOS 16 ile kilit ekranın artık sana özel. Telefonunu açmadan bildirimler, pil durumu ve çok daha fazlasını gerçek zamanlı olarak takip et zamanın sana kalsın.