iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Pro Max daha büyük ve daha güçlü. Daha büyük ekranı ve geliştirilmiş ekran özellikleri ile büyük ekran deneyiminin tadını çıkarın.
iPhone 13 Pro Max tasarımı ile büyülüyor. iPhone 13 Pro Max büyüleyici bir tasarıma ve dayanıklılığa sahip. Dayanıklı gövdesi ve sahip olduğu IP68 suya dayanıklılık derecesi ile darbelerden ve sudan ve korkmayın. Paslanmaz çelikten üretilen bu model artık tam anlamıyla çelik gibi bir kasaya sahip. En son teknoloji Gorilla Glass teknolojisi ile çok daha sağlam bir ekrana sahip iPhone Pro Max, düşmelere ve darbelere eskisinden çok daha fazla dayanıklı hale getirildi.

iPhone 13 Pro Max sahip olduğu bir çok farklı renk seçeneği ile favori renginizi seçin ve tarzınızı konuşturun.
iPhone 13 Pro Max'in geniş ve geliştirilmiş sensörleri sayesinde fotoğraf ve video kareleriniz daha net ve kaliteli. iPhone 13 Pro Max'in daha büyük kamera sensörleri ile çok farklı ihtimallerde bile yüksek kaliteli kayıt yapın. iPhone 13 Pro Max'in sahip olduğu ultra geniş kamera ile en geniş alanlar bile kadrajınızdan hiç çıkmasın. iPhone 13 Pro Max Makro çekim ile yakın objeler çok net, 3 kat optik zoom ile uzaklar daha yakın ve tüm kamera modlarında gece modu özelliği ile gece çekimleriniz daha aydınlık olsun.

iPhone 13 Pro Max'in ProMotion teknolojisine sahip 6.7 inç geniş ekranı ve 120 hz ekran yenileme hızı ile oyun oynamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.
iPhone 13 Pro Max'in içinde barındırdığı A15 Bionic çipi ve 5 çekirdekli Grafik işlemcisi sayesinde sadece Pro modellere özel bir hız deneyimi yaşayın. iPhone 13 Pro Max'in gelişmiş 6 çekirdekli işlemcisi sinematik mod, akıllı HDR 4 ve ProRes formatında video ve fotoğraf çekme gibi özelliklere güç sağlıyor.

Kullanıcı Yorumları