Denebunundan 5 Kasım'da aldığım ücretsizkutum yaklaşık on yedi gün sonra bana ulaştı fakat Denebunuİnternet sitesinde hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Ben ürünlerin bir çoğunu denedim fakat hiçbir ürünün yorumunu yapamıyorum. Bu sorunun düzeltilmesine istiyorum. Kutum gelirkenkargoda olduğunun bir bilgisi verilmedi. Ürünlerin yorumunu yapmam için. Kutumun gelmiş olduğunun görülmesi gerek
Denebunundan 5 Kasım'da aldığım ücretsiz kutum yaklaşık on yedi gün sonra bana ulaştı fakat Denebunu İnternet sitesinde hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Ben ürünlerin bir çoğunu denedim fakat hiçbir ürünün yorumunu yapamıyorum. Bu sorunun düzeltilmesine istiyorum. Kutum gelirken kargoda olduğunun bir bilgisi verilmedi. Ürünlerin yorumunu yapmam için. Kutumun gelmiş olduğunun görülmesi gerek