Delta Teknik Servis Bahane İle Garanti Dışı Bırakma
792görüntüleme

Sizin kadar teknik bilgiye sahip olmayan biri olarak sadece bu görseli çekerek telefonun sıvı teması var denilmesini kabul etmiyorum. Sıvı temaslı daha önceki cihazlarımda telefonun içindeki yerlerde oksitlenme meydana geliyordu. Bu şekilde 1,5 senelik telefonun şarj kısmında toz kir olması normal sıvı teması var demeniz manidar. Ticari ahlaka sığmağan bu anlayığınız için Tüketici Hakem Heyetine gitmekten başka çare bırakmıyorsunuz. İnternette sıvı temaslı bir sürü görsel var ekte bir örnek bırakıyorum saygılar.
Mi 8 Lite telefonumu hayalet ekran oluşumu ve batarya süre azığından garanti kapsamında gönderdim. Forumlarda türlü bahaneler ile üretilip garanti kapsamı dışına bırakıldığını yazan onlarca insana rağmen şansımı denemek istedim. Gözüm gibi baktığım telefonu sıvı teması var diyerek 766 TL ücreti mukabili yapabileceklerini söylediler benim bildiğim sıvı temaslı telefonlar tüm iç aksam oksitlenir ve düzen tutmaz. Vicdani açıdan baktığımdan fazla para verip garantili telefon alıyorsun sorunda türlü bahaneler üretip mağdur etme anlayışı ticari ahlaka uymamaktadır. Siz koymadan resimli ben koyayım 1,5 yıllık telefonun şarj soketinin kirleneceğini normal şartlarda olması normal.