Dekopasaj Yapılmayan Teslimat Ve Ödeme

27 Ağustos 01:15

Dekopasaj üzerinden uzun süredir ürün satmaktayım. Son sattığım ürün benden alındı, 16 Ağustos'ta müşteriye teslim edilmesi gerekirken hâlâ teslim edilmedi. 30 Temmuz'da yatması gereken bir önceki satışın ödemesi hâlâ yapılmadı. Haftalardır maillerime cevap alamıyorum. Karşımızda hiçbir muhatap yetkili yok. Bu denli kaliteli satıcı ve alıcıları olan bir sitenin bu denli kalitesiz bir sisteminin olması son derece kötü. İlk zamanlar bu şekilde bir işleyiş yoktu; hem telefonla hem maille ulaşım sağlayabiliyordunuz müşteri hizmetlerine. Fakat son bir iki senedir tamamen mail ile iletişim kurulmaktadır. Daha önce tarafımızda Ş***** Hanım ilgilenirken, kendisi izne çıktıktan sonra hiçbir şekilde bir muhatabımız yoktur. Acil destek talep ediyorum.

09 Eylül 13:24

Dekopasaj üzerinden satılıp teslim edilen ürün hala teslim bekliyor. Satılan ürünlerin ödemesi hala yapılmıyor Göksen hanim muhatap gösterilip yazışmalara cevap verilmiyor şirket adresi Beykoz'a gittiğimde şirket boşaltılmış ve kimse yoktu son care adli merciler olacak gibi buradan yapılan şikayete de 1 hafta içinde döneceğiz deyip dönüş yapılmadı

27 Ağustos 16:37 (Şikayetten 15 saat sonra)
29 Ağustos 11:58

Dönüş bekliyorum hala yapılmadı ödememde tarafıma ulaşmadı. Urunu ulaşmayan müşterime gelin depodan alin cevabi verilmiş. O zaman nakliye bedeli neden ödendi. Benim ödemem hala tarafıma ulaşmadı

29 Ağustos 12:02

Görseller ektedir müşterimin urunu hala teslimatı olmadı ve ödemem yapılmadı sure uzadı ve Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım sanırım olumlu dönüş olmuyor

03 Eylül 17:39

Hala ödeme ve teslimle ilgili bir geri dönüşünüz olmadı

05 Eylül 16:16
Dekopasaj Yapılmayan Teslimat Ve Ödeme

Şirket yerinde kavak yelleri arsa bos depo yok basmışlar gitmişler adrese gittim in cin top oynuyor

Yorumlar (6)

Sibel

Avukatım icra takibi başlattı. İcra celbi yolladı. Paxartesi gününe kadar süreleri var ödeme ya da itiraz için. Bekliyorum. Ancak şirket kapanmamış çünkü bildirim gitti onlara teyit aldım avukatimdan.

Sibel

Merhaba. İcra celbi online yapılıyor. Avukatım yolladı. Aldıklarından eminiz çünkü onlarda avukatlarını vekil yazdırmışlar dava dosyasına. Bugün cevapları için son gün hala geri dönüş yok. Avukatım sanırım dava açmak zorundayız diyor.

Sibel

Mutlaka alacağım paramı. 30 bin param onlarda. İcra tebliği yaptık gelişmeleri paylaşalım destek olalım birbirimize.

Elif

Noter üzerinden mi yaptınız bende yapayım

Sibel

Merhaba Sizinle aynı durumdayım. Su an İcra takibi başlattık. 1 hafta oldu hala cevap yok.

Elif

Maalesef bizde aynisini yapacağız şirketi kapamışlar bugün yerine gittim kimse yok

Teslimat Sorunu ve İletişim Eksikliği

Deniz