Dekopasaj Para İadesi Yapılmaması

Arzu
15 Ağustos 01:24

491932 numaralı siparişle Dekopasaj'dan 13 Nisan 2024 tarihinde yaptığım alışveriş, 1 Ağustos 2024 olmasına rağmen teslim edilmemiştir. Teslimat saçma sebeplerle birçok kez ertelenmiş ve satıcıdan teslim alınmamıştır. Tek iletişim kanalları e-posta olduğu için iade istediğim bir e-posta attım. 15 gün geçmesine rağmen e-postaya herhangi bir cevap vermediler. Firma hakkında Ticaret Bakanlığı ve CİMER'e yapılacak şikayetler ile sözleşme taraf bilgilerinin tarafıma verilmemesi, sözleşmenin hukuka aykırı hazırlanması, hem alıcı hem de satıcının kasıtlı olarak mağdur edilmesi ve iade edilmesi gereken paraya haksız bir şekilde el koyulmuş olması gibi bir dizi TCK suç isnadı için Savcılık makamına yapılacak başvurum için benzer şikayet yaşamış ve yaşayan diğer yurttaşların benimle iletişime geçmesini rica ediyorum.

16 Ağustos 19:11 (Şikayetten 1 gün sonra)
Arzu
09 Eylül 21:35

Tabi ki de iletişime geçmediler 24 gün olmasına rağmen hiçbir maile geri dönüş sağlamadılar. Şirket hakkındaki tüm bilgileri e devlet üzerinden öğrenip gerekli yerlere şikayet edin. Ben ticaret Bakanlığına denetleme için başvuru yapacağım aynı zamanda adli süreci de başlattım. Herhangi bir iade olmadığı sürece sonuna kadar gideceğim

Ebru

Merhaba Arzu Hanım bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum o yüzden birlikte hareket edebiliriz suç duyurusu CİMER Tüketici Mahkemesi şikayet ne yapılması gerekiyor ise yapalım insanlar en azından sipariş vermez ve mağdur olmaz ben şikayet vara bakmış olsa idim ne kadar beğensem de kesinlikle sipariş vermezdim Teşekkürler Ebru

Dekopasaj Sitesi Ödeme Yapmıyor

Salih