Deichmann Ayakkabı Astar Deformasyonu

06 Haziran
İpek'in Teşekkür Mesajı
“Danışmanınız burcu hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum”

Merhaba iyi çalışmalar bir ay önce almış olduğum bir Puma ayakkabının iç kısmında deformasyon başlamıştı. Sankopark mağazanıza incelemeye götürdüm fakat bir hafta sonra ayakkabının hiçbir şeyi olmadığı olarak inceleme sonucu geldi. Bir ay arayla iki ayakkabı alınıp sadece neden birinde kullanıcı hatası oluyor. Ben anlamıyorum. Ayakkabım hakkında değişim talep ediyorum. 1 ay içerisinde ayakkabının iç astarında deformasyon olmaz ise herhangi bir değişim olmazsa Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim

Deichmann Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 8 dk 28 sn
Deichmann Logo
06 Haziran 13:02
İpek
06 Haziran 15:45

Danışmanınız burcu hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum

Deichmann Ayakkabının İadesinin Alınmaması

2 gün önce

Deichmann Diyarbakır ceylan mağazasından Nike marka ayakkabı aldım 1 hafta önce 2 defa giydim ve ayakkabı ayaklarımın arkasına vuruyor su toplayıp yara yaptı. Ayaklarımı ürünün arkası çok sert mağazaya götürdüğümde ilgilenmediler bile gerçekten çok yazık

Deichmann Hatasını Kabul Etmemesi

2 gün önce

Deichmann’dan Almış olduğum spor ayakkabısını sadece üç kere giydim ve üzerinde sağında solunda çatlaklar oluştu mağazaya vermiş olduğum şikayetim üzerine inceleme alındıktan sonra ürünün üretimden kaynaklanan bir hata tespit edilemediği ve değişimi onaylanmamış tır.

Deichmann Ayakkabı Deri Kalkması

2 gün önce

Deichmann Maltepe Park Carrefour mağazasından 18.09.2023 tarihinde çocuk ayakkabısı aldım fakat çocuğum bir kere giymesine rağmen deri soyuldu. Aldığım mağazaya 25.09.2023 tarihinde iade için götürdüm. Fakat incelemeye gitmesi gerektiğini söylediler 1 haftaya sonuç çıkar dediler. Ayakkabıyı 749180 i...

Deichmann Victory Ayakkabı Ayaklarımı Mahvetti

2 gün önce

Gaziemir Optimum Deichmann mağazasından 900 TL'ye aldığım victory marka ayakkabı ayağımı inanılmaz vuruyor ve inanılmaz ses çıkarıyor. Bu kadar para ödeyip bu kadar kötü çıkması hayal kırıklığı. Bunun yerine pazardan alsam daha iyiydi eminim hem daha rahat hem de daha kullanışlı hem de daha ucuz olu...

0 Yorum

Deichmann Şikayetvar üye markasıdır