12 Kasım 12:58
Hülya'nın Teşekkür Mesajı
“DeFacto ya da bana sorunumun çözümlenmesi için caba gösteren şirket görevlisi fatma hanıma da çok teşekkür ederim”

Merhaba, kolay gelsin. Kargo firması ile başım belada. Yeğenime, adı G***** G******, DeFacto firmasından hediye giysi aldım. Ayın Kasım 5'inde 'Kolay Gelsin' adlı kargoya verilmiş. İlk dağıtımda adresi bulamamış kargocu. Yeğenim yeniden adres yazdırmış. O gün bugündür, ki bugün ayın 12'si, kargomuz getirilmiyor. Artık sinir katsayım tavan. DeFacto sipariş no: 46019238, Kolay Gelsin kargo no: DF79182805. Önce size, birazdan da CİMER ve Tüketici Mahkemesi'ne şikayetimi bildireceğim. Umarım sonuç alırım, yoksa Kolay Gelsin kargo firmasına mahkeme açacağım. Çünkü yeğenimin adı üstüne alışveriş ama ben, Hülya K*****, hediye aldım aslında. Kendi telefonuma DeFacto online firmasını indirerek Şikayet Var'dan hep sonuç aldım. Umarım bu şikayetimde de sonuç alırım. Teşekkürler.

13 Kasım 10:35

Merhaba dün ki şikayetim üzerine DeFacto çalışanı aradı olayın takipçisi olacağını söyledi ama o da sorunu çözemedi kolay gelsin kargo firmasi sorunu ivedilikle çözmek yerine ayin 14 üne attı dağıtımı eğer DeFacto bu şirketle çalışmaya devam ederse çok müşteri kaybeder ve ben artık siparişimi iptal ettirmek istiyorum DeFacto ilgilenirse sevinirim kasım 5 de sipariş vermiştim bugün ayin 13 ü yeter artık istemiyorum ve artık kesinlikle bir daha DeFacto online dan alışveriş yapmam kaç gündür eve hapsoldum kargo gelecek diye artık beklemiyorum lütfen DeFacto siparişimin iptalini yapın

12 Kasım 12:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Hülya K., 30632873 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi 0850 333 22 86

13 Kasım 12:55

Tekrar merhaba DeFacto dan fatma hanım aradı bugün ve siparişimin iptalini istedim 2 ile 5 gün içinde iptaliniz gerçekleşir dedi kendisine teşekkür ederim Umarım sorunsuz ücret iademi enn kısa sürede geri alabilirim kendisi de sürecin takipçisi olacağını belirtti

16 Kasım 12:53
Kargo Teslimat Sorunu Ve Gecikme

Merhaba şikayet var dan marka değerlendirmesi geldi mail adresime ama henüz sonuç alamadığım markanın değerlendirmesini yaparsam kotu olur ben alışveriş yapınca ücreti hemen kesilen ürünlerin kargo sorunu yüzünden iade ettiğim halde param henüz iade edilmedi kasım 5 inden beri ücretim onlarda kolay gelsin kargo firması DeFacto'nun adresini de bulup iade mi veremedi galiba bekliyorum sabırla bir daha mı DeFacto online ile çalışmak asla demeyim ama çok zor hiç memnun kalmadım ben iademi yapınca 2 ile 5 gün içinde ücret iadeniz olur dedi DeFacto çalışanı fatma hanim biz alışveriş yapınca hemen ödediğimiz para iade edince neden bekler anlamadım sonum galiba Tüketici Mahkemesi olacak

21 Kasım 16:33

DeFacto Para İade Sorunu

Cansu
11 Mayıs 02:07
"Fatma hanım sorunum için hemen yardımcı oldu. Kendisine ilgisi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Mağaza da iletişime geçti. Mağaza müdürü bizzat ilgilendi. Sorunum birkaç dakikada çözüme ulaştı."

Rabia
11 Mart 16:37
"Müşteri hizmetlerinden çok memnun kaldım. Hediyeniz için de teşekkür ediyorum. Sorunum halloldu."

DeFacto Ürünümün Yanlış Adrese Gönderilmesi

Damla