Decathlon Kırılan Bozulan Olta

Alper
27 Eylül

27,06,2023 tarihinde 2973629 referans numaralı alış verişimde Decathlon dan olta aldım. Üzerinden 3 ay geçti ve toplamda 5-6 defa kullandım. 3. Kullanmamda ucu kırıldı ve avı bölmemek için tamir ettirdim fakat bu son ava gittiğimde makine kısmımın sarma kolunun somunu düştü zar zor parçayı bulup yerine taktım ilk sarma'da yine çıktı. Kendi internet sitelerine kurallara uygun yorum yapmama rağmen bir türlü şikayetimi yayınlamadılar.

Decathlon Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 56 dk
Decathlon Logo
27 Eylül 17:42
Decathlon Logo
11 Ekim 17:17

Merhaba Alper Bey, Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Decathlon Olta Kırılmasının Kabul Edilmemesi

Can
10 Nisan

Sayın Müşteri Hizmetleri Yetkilisi, İzmir - Ege park AVM şubenizden 16/11/2022 tarihli siparişimde göreceğiniz 4049333 referans numaralı olta kamışını satın aldım. Almış bulunduğum oltayı 50 gr kurşun ile atış yaparken ( ürünün atış aralığı 20-60 gr ) kırılması sonucu 10.04.2023 tarihinde İzmir Opti...

0 Yorum

Decathlon Şikayetvar üye markasıdır