Decathlon Allah Lafzını Ayaklar Altına Aldı

30 Mayıs

Sosyal medya platformunda duyarlı bir vatandasın videosu ile Decathlon firmasının bir ürününde Allah lafzinin uygun olmayacak şekilde kullandığı tespit edilmiştir. İvedi bir şekilde bu ürünün piyasan kaldırılmasını talep ediyoruz. Bu bir hakaret bu bir din düşmanlığıdır. Gereği yapılsın.

Decathlon Allah Lafzını Ayaklar Altına Aldı
Decathlon Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 49 dk
Decathlon Logo
30 Mayıs 09:58

Decathlon & Kargom Sende Firması

2 gün önce

Decathlon & kargom sende firması Decathlon'dan çocuğuma almış olduğum ürün 4 gündür 70 km'lik mesafeyi (40 dakikalık mesafe) getiremeyen kargom sende firması ile ilgili şikayetim ben gelip almak isteğim de dağıtım merkezinde veremiyoruz diyorlar. 4 gündür çocuğum baba ayakkabım geldi mi ne zaman ge...

Decathlon Ürün Değişimi Yapmıyor

4 gün önce

02.12.2022 tarihinde Decathlon Mall Of İstanbul Şubesinden Quechua marka 110kg taşıma kapasitesi olan kamp sandalyesi aldım. Sadece haftada 2 defa kullandım düz zeminde, sonra yavaş yavaş ayaklarının yamulduğunu fark ettim. Sonrasında bir gün kullanırken çıt diye bir ses geldi. Bağlantı yerindeki vi...

6 Yorum

Dilek

Türkiye de satışını durdurdunuz fakat bu yetmez, çünkü başka ülkelerde hala satılıyor. Suudi Arabistan ın online satış sitesinde stok olduğu söylendi.

Hüseyin

Decathlon Fransanın markası. Fransızların İslama hakaret ve Karikatür ile meşhurdur. Bence derhal ülkede satış yasaklanmalı ve kapatılmalı şirketiniz Türkiye'de ve İslam dünyasında. Aksi takdirde sessiz kalırsak Allah'a nasıl hesap veririz! Bu nasıl mümkün olur!

Dilek

Bu bizim toplum kafayı dinle bozmuş durumda. Buna gelene kadar ülke elden gidiyor neredeyse derdiniz bu mu. İsteyen herkes ürün alıp almamakta özgürdür. Bunun için yangına körükle gitmeye gerek yok yani

Ayşegül

Lütfen abartmayın. İsteyen istediği yerden alışveriş yapmakta özgürdür. Sizin için uygun bir mağaza değilse tercih etmeyebilirsiniz. Oradan ihtiyacı olan başka ürünleri almak isteyen insanlara da mani olmamalısınız.

Selim

Bu durumu ben CİMER de paylaşacağım. Gerekli ceza ve yaptırımın uygulanması için talepte bulunacağım

Esra

Sessiz kalınmamalı kesinlikle. CİMER başvurumuzda yapıldı. Gecen seneye ait olduğunu savunarak baskılamaya çalışıyor. Gecen sene falan değil bu sene mağazalarda satışı devam etmekte olan bir ürün.

Decathlon Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı