Activia Yoğurt Paketinin Az Olması

31 Mayıs

Activia 4'lü satılan yoğurtlardan 3-4 seferdir paketin içindeki yoğurt 2 parmak kadar az. Neden biz para verip de az yoğurt alıyoruz? Sebebi nedir? Yani sevdiğim bir marka fakat azıcık yoğurt olması beni sinir ediyor. Her seferinde 'bunda sıkıntı çıkmaz' dediğim yoğurttan tekrar aynı şekilde olunca buraya yazmak istedim. Lütfen çözüm bulun.

Activia Yoğurt Paketinin Az Olması
Danone Tikveşli Logo
01 Haziran 08:55

Selen S. Şikayetinizle ilgili yardımcı olabilmemiz için hafta içi 08:30-17:00 arasında 444 4 326 no' lu tüketici hattımızdan veya [email protected] mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Danone Tikveşli

5 gün önce

Activa probiyotik yoğurt aldık ve hep aldığım bir şey ve tam olarak 3 kere sorun yaşadım 1. De içinden meyve çıkmadı arti küf oluşmuştu ve tadı da kötüydü ve bozulmuştu ama tarihi geçmemişti yani hiç beklemiyordum. Activia müşteri hizmetlerini aradığımda bin bir dereden su getirmeye çalışıyorlar, se...

Danone Tikveşli Yoğurdun Küflü Çıkması

2 hafta önce

4 lü Activia çilekli yoğurt aldım. Son kullanma tarihi 28/09/2023 olmasına karşılık içlerinden bir tanesini açtığımda küf vardı. Yiyecekte son kullanma tarihi gelmemiş bir yiyeceğin bozuk olması sağlık açısından son derece tehlikeli sonuçlara sebep olabilir

Danone Tikveşli Yoğurdun Küflü Çıkması

1 ay önce

8'li olarak satılan Activia marka sade yoğurdu 19.08.2023 tarihinde Kuşadası AVM Migros şubesinden satın aldım ancak tüketmek için açtığımda 4 adet yoğurtta ambalajın yarısının dolu olduğunu ve her birinin ambalajlarının kenardan açılmış olduğunun ve dolayısıyla ürünün hava alması sonucu yoğurtların...

Danone Activa Yoğurdun Garip Olması

24 Ağustos

Activa probiyotik yoğurt aldık ve hep aldığım bir şey ve tam olarak 2 kere sorun yaşadım 1.de içinden meyve çıkmadı ve tadı da kötüydü ve bozulmuştu ama tarihi geçmemişti yani hiç beklemiyordum. İkinci aldığımda rengi sapsarıydı ve çürüktü ananasları.

Danone Activa Yoğurdun Garip Olması

21 Ağustos

Activia çilekli probiyotik yoğurt içinden plastik bir parça çıktı. Ne olduğunu anlayamadık bir şeyin ambalajı gibi. Neler yiyoruz gerçekten fark etmesem. Bu konu ile ilgili bir açıklama bekliyorum. Fotoğraf olarak da paylaşacağım. Umarım geri dönüş alırım.

0 Yorum

Danone Tikveşli Şikayetvar üye markasıdır