dahadaha.comŞikayetvar üye markasıdır

• Videolu
  • Fotoğraflı

dahadaha.com Dahadaha Giriş Problemi Müşteri Şikayeti

11 saat önce

Coca-Cola Dahadaha uygulaması iOS ve Android cihazlarda üye olan müşteriler üye oldukları halde giriş yapılmamakta olup sistem sürekli çıkış veriyor veya giriş sağlanamıyor. Dahadaha mobil veya web sayfasını güncellenmesi gerektiği konusunda Coca-Cola yetkililerini göreve davet ediyorum.

dahadaha.com Uygulama Açılmıyor Sildim Yükledim Aynı

12 saat önce

Daha daha uygulamasına giriyorum yüklenme ekranında kalıyor devam etmiyor Lütfen yardım edin çözüm yolu bulun uygulamayı sildim geri yükledim yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Ne yapmam gerekiyor Daha daha ekibi Lütfen bana yardım edin. Şimdiden teşekkür ediyorum

13 saat önce

Daha daha uygulaması bir türlü açılmıyor. Uygulama güncel olduğu halde puanları topladıktan sonra açılmıyor. Nedense belki de bilerek yapılıyor bu kadar büyük firmanın böyle kandırmacalara tenezzül etmesi çok tuhaf bir şey. Uygulamanın düzeltilmesini istiyorum.

dahadaha.com Belirlenen Tarih Aralığı İçin Katılım Hakkın Doldu

13 saat önce

Daha daha ekibi ben artık bu hatadan çok ama çok sıkıldım. Coca-Cola kapak kodunu gireceğim, her seferinde belirlenen tarih aralığı için katılım hakkın doldu. Tekrar görüşmek üzere hatasını alıyorum. Rica etsem bu hatayı düzeltin, ben artık kapak kodunu girdiğim zaman, bu hatayı görmek istemiyorum ...

Daha Daha Geçersiz Kupon Saçmalığı

14 saat önce

Daha daha uygulamasından restaurant için verilen indirim kodları geçersiz denilerek restoran tarafından kabul edilmedi. 1+1 kampanyasından faydalanamadık uygulamayı kullanan arkadaşlar varsa mağdur olmamaları adına buradan uyarıyorum. Hazırlıklı gidin çünkü verilen kuponlar geçersiz.

15 saat önce

Önceden daha daha uygulaması açılıyordu ama şimdi açılmıyor sildim yükledim olmadı İnternetten üzerinden açılıyor. 0507********33. Puanım var en son D&R kullandım. 1800 puanım var ama uygulama açılmıyor. Lütfen sorunu çözün. Ne yapmalıyım ve yardım eder misiniz

dahadaha.com Siparişim İptal Edildi

22 saat önce

Sizin kuponunuz olduğu için iptal edildi. Ben böyle saçmalık görmedim. Canlı destek ile görüştüm konuşmaları dinleyebilirsiniz. Özellikle Burger King kuponu aldım ama bana başka yerden sipariş verilmiş yalanı söyleniyor ne bir daha ne de Tıkla Gelsin girmem kolanızdan soğudum böyle yalan olmaz

Daha Daha Hesabıma Giriş Yapamıyorum

1 gün önce

Daha daha uygulamasına giriş yapamıyorum. Geçici olarak kapatılmıştır diyor belirtilen numaraları arıyorum cevap veren yok şarkı dinletiyorlar tam 38dk dinledim ve kapattım. Bayağı fazla puanım vardı telefon numaram:0531*****48 hesabımın açılmasını talep ediyorum. Açılmadığı ve olan puanımım silinme...

dahadaha.com Hepsiburada Geçersiz Hediye Çeki Kodu

1 gün önce

Daha daha uygulamasından Hepsiburada 25₺ hediye çeki kazandım ama kullanamıyorum. Geçersiz diye hata veriyor ve yardımcı olan kimse yok. Üstelik çekin 2024'e kadar geçerlilik süresi bulunmakta, alt limit bilgisi de yok. Geri dönüşünüzü bekliyorum.

dahadaha.com Uygulama Hediye Puanları Konusunda Sorun

1 gün önce

Merhabalar, Daha Daha uygulamasında her bir kapağa 150 puan veriyor ve 1 GB hediye alabilmek için 6 tane kapak girmemiz gerekiyor. Ancak limit konusu sıkıntı yaratıyor. Bu durum müşteri odaklı değil. En kısa zamanda iyileştirilmesini istiyoruz.

dahadaha.com Coco Cola Kampanya Hatası

1 gün önce

Coco cola Dahadaha.com sitesinde kapak altındaki kodu girdiğimde hatalı kod uyarısı veriyor. 2 kapakta da hata var. İlk kez kullanıldığı halde hem de. Defalarca denedik hep hatalı uyarısı. İvedilikle düzeltilmesini istiyorum. Aksi durumda bir daha bu marka ürünleri tercih etmeyeceğiz...

dahadaha.com Coco Cola Kampanya Hatası

dahadaha.com Promosyon Ürün Teslimi

1 gün önce

Coca-Cola & Daha Daha düzenlemiş olduğu 1 litre Cola kampanyasında markete kare kodunu okutmamama rağmen Cola limonunu teslim alamadım. Nisandan beri Coca-Cola müşteri hizmetlerini sürekli aramama rağmen hiçbir şekilde sorunu çözmediler. En son olarak buraya şikayet kaydımı bırakıyorum, umarım artık...

dahadaha.com Belirlenen Tarih Arası Katılım Hakın Doldu

1 gün önce

Merhaba, ben Şeyhmus Gezmez. Kızıltepe, Mardin'de yaşıyorum. 2,5 litrelik kola şişesi alıyorum ve çıkan beyaz kapaklardaki kodu giriyorum, ancak işe yaramıyor. Karşıma 'Belirlenen tarih arası katılım hakkın doldu' yazısı çıkıyor. Bu durumdan bıktım ve bir çözüm bulmanızı rica ediyorum.

dahadaha.com Paket Alma Hakkınız Doldu Sorunu

2 gün önce

450 daha puanım var 250 MB internet hediye almak istediğimde üzgünüz bu hediye alma hakkınız doldu maalesef uyarısı alıyorum ne zaman alma hakkına sahip olacağım Teşekkürler diğer hediye alma haklarım açık 1 GB gibi diğer hediyeleri alabiliyorum bir geri dönüş bekliyorum M***@GMAİL.com.

Daha Daha Kampanya Kodu Sorunu

4 gün önce

Kampanya kodunu geçersiz diyor. 2 gün önce aldığım kampanya kodunun son kullanımına daha 13 gün olmasına rağmen geçersiz kod uyarısı veriyor. İlk defa başıma geliyor. Daha önce hiçbir problem yaşamadan tüm kodları kolaylıkla kullanmıştım. Umarım mağduriyetim giderilir.

dahadaha.com İnterneti Hiç Kullanamadım

1 hafta önce

İnternet verildiği halde hiçbir şekilde kullanamadım Çünkü kullanılamıyordu. 250 MB ve 100 MB kazandım mesajla bildirdiler fakat İnternet çalışmıyor ve açılmıyor. Verdiğiniz internetin süresi de bitti kullanmadığım halde yeniden hakkımı verirseniz sevinirim

Daha Daha Uygulaması Yalanına

1 hafta önce

Daha daha uygulaması kesinlikle insanları oyalamak amaçlı bir uygulama. Elimde belki 50 adet kapak var ve hiçbir işe yaramıyor,1+1 kampanyasından yemek kesinlikle alınmıyor yazıklar olsun. Amacınız nedir?... Sizden yanıt bekliyorum, bizlere yaşattığınız bu mağduriyeti nasıl açıklayacaksınız

1 hafta önce

Bana alma hakkınız doldu diyor hani 500 MB interneti almaya çalışıyorum. 2000 puanım var ve hiçbir şey yapamıyorum. Puanlarımın 10 gün süresi var internet almam lazım benim neden saçma bir limit limit mi koyulur alma hakkınız doldu diyor lütfen bana bir el çare bulun

dahadaha.com Bu Hediyeyi Alma Hakkınız Doldu Diyor

Dahadaha.com İstanbul Karta Paralar Geçmedi. Film-box Üye Olunamadı.

1 hafta önce

Coca-Cola kampanyasındaki dahadaha.com sitesinde 3 haftalık film box üyeliğim aktif olmadı benden kredi kartı istiyor. Ben kredi kartı kullanmıyorum ki. 0538 başlayan telefon numarasıyla üyelik oluşturdum puanlarım sıfırlandı fakat dijital İstanbul karta para geçmedi. Olmuyor ayıp oluyor ama. Bence ...

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır dahadaha.com 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.info