06 Temmuz 2015

D-Smart Yanlış Bilgilendirme!

Ben D-Smart'a 2007 yılında 450 TL karşılığında abone oldum. Bu ücret bir seferliğe mahsus olarak alınacaktı ve cihaz çanak bana ait olacaktı. Buraya kadar hiçbir sıkıntı olmadı, ta ki 2013 yılında televizyonumu HD yapana kadar. HD görüntü alabilmem için yeni cihaz almam gerekiyormuş eyvallah D-Smart IDA kaybetmek istemiyordum 34 TL karşılığında (Aylık) bütün kanallar aktif bir şekilde aboneliğim devam edecekti. Bu işlemler başlamadan önce müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum görüşmede durumu izah ettim ve bir zaman sonra ben eski sözleşmeme geri dönebilecek miyim dediğimde karşımdaki hanımefendi de tabi geçebileceksiniz dedi. Bu kayıt ortada yok, öyle bir şey olmaz d.

Erkan 219 Okunma

Cevaplar

  • Erkan 10 Temmuz 2015

    d Smart'ı arayarak 10.07.2015 günü saat 19:10 ' da müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum müşteri hizmetlisinin tabiri ile yarım saat konuşma yaptık ama sonuç maalesef elde edemedim. Benden o eskiden yapmış olduğum görüşmenin saatini tarihini istiyorlar, o aklıma gelmedi bilseydim onu da yazardım bir kenara ama maalesef. Sonuç olarak bu arkadaşın demesine göre eski haklarımı geri alamazmışım yani taahhüt bittiğinde kutumuzu alır gideriz diyorlar:)) benim kutu umurumda değil ben 2007 deki abonelik haklarımı istiyorum. Sayın yetkililer beni lütfen akşam 19:00 dan sonra arayınız.

  • D-Smart Temsilcisi08 Temmuz 2015

    Değerli Müşterimiz; Belirtmiş olduğunuz konu üzerine 08.07.2015 tarihinde iletişim bilgilerinizden geri arama yapılmış ancak tarafınıza ulaşılamamıştır. Tarafınıza detaylı yardımcı olabilmemiz için iletişim bilgilerinizi güncellemenizi rica ediyoruz. Saygılarımızla D-Smart Müşteri İletişim Merkezi 0850 266 0 266 D-Smart ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0850 266 0 266 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da https://www.dsmart.com.tr/Musteri-Hizmetleri/Iletisim adresinden göndererek bildirebilirsiniz.

  • Erkan 08 Temmuz 2015

    Ne arayan var ne soran. İki günden beri ben uyurken aramislar, ben geri dönüş yaptığımda bilgi guncellemesi dediler, komik bende sorunu çözeceklerini düşünmüştüm...

  • D-Smart Temsilcisi06 Temmuz 2015

    Abonemizin talebi tarafımıza ulaşmış olup, ilgili birim tarafından kontroller devam etmektedir. En kısa sürede abonemize detaylı bilgilendirme yapılacaktır. D-Smart ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0850 266 0 266 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da https://www.dsmart.com.tr/Musteri-Hizmetleri/Iletisim adresinden göndererek bildirebilirsiniz. Saygılarımızla D-Smart

  • Erkan 06 Temmuz 2015

    Öyle bir şey olmaz dediler, yanlış bilgilendirdigimi söylediler. Bu benim sorunum değil ki, müşteri hizmetleri sonuçta d smart i temsilen orada. Ben aboneligimin sonlanmasini istemiyorum sadece eskiden olduğu gibi ücretsiz kullanımına devam etmek istiyorum, bu benim hakkım hakkım olanı istiyorum ama vermemekte ısrarcı, ilgisiz, umursamazlar.  eğer sorun çözülmez ise bundan sonra ödeyeceğim paralarda 

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön