D-Smart müşteri hizmetleri e ulaşama ve ilgili konuyla ilgili birim olmayınca yüzümüze kapanıyor. Alt yapım internetim destekleyemiyor, ona rağmen nakili, kurulumu yapılmayan ve kullanmadığım internetim için faturalar ödemem için mesajlar geliyor. Biz sizlere ulaşamıyoruz ama sizler haksız yere para talep etmek için arıyorsunuz.
Bu durumda Sözleşmenin fesih olacağını belirtiyorsunuz telefonkayıtlarında var ismimiz otomatik sistemde belli olduğu için bilinçli olarak muhatap bulamıyoruz. Lütfen bu Konuyla ilgili en kısa zamanda dönüş yapılmasını umuyorum.
Bu durumda Sözleşmenin fesih olacağını belirtiyorsunuz telefon kayıtlarında var ismimiz otomatik sistemde belli olduğu için bilinçli olarak muhatap bulamıyoruz. Lütfen bu Konuyla ilgili en kısa zamanda dönüş yapılmasını umuyorum.