Ben 2 haftadır internet bağlantısı ile ilgili sorun yaşıyorum. Daha öncesinde de sorun yaşadım fakat bana modem dediler modem aldım sorun çözülmedi. Son 2 haftadır aktifinternetimi kullanmam gerekti. Ama internet hızı kötü müşteri hizmetleri deseniz o kadar sorumsuz ki arıza kayıtları açıldı size bilgi verilecek yok 48 saatte çözülecek deniyor. Ne arama ile ne mesaj ile bilgi verilmiyor. Böyle sorumsuzluk görmedim.
Ben 2 haftadır internet bağlantısı ile ilgili sorun yaşıyorum. Daha öncesinde de sorun yaşadım fakat bana modem dediler modem aldım sorun çözülmedi. Son 2 haftadır aktif internetimi kullanmam gerekti. Ama internet hızı kötü müşteri hizmetleri deseniz o kadar sorumsuz ki arıza kayıtları açıldı size bilgi verilecek yok 48 saatte çözülecek deniyor. Ne arama ile ne mesaj ile bilgi verilmiyor. Böyle sorumsuzluk görmedim.